Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Op 13 mei 2022 in Amsterdam

Festival Interieur in samenwerking met Cosentino

Cosentino is een van de lanceringspartners van Stylist Magazine. Binnenkort is het 13 mei en heeft BNS Crisp samen met Cosentino een super inspirerend programma ontwikkeld voor hun leden. Na deze dag met verschillende keynote’s weet men hoe actuele flatlays te maken en bovenal zijn er nieuwe expertises te leren die fijn te gebruiken zijn via alle eigen social media kanalen!

Programma 13 mei 2022
Amsterdam kan druk zijn. Neem ruim voldoende de tijd om te komen zodat je niets hoeft te missen van dit unieke programma.

10.00 Ontvangst: binnenlopen koffie & thee
10.30 Keynote: Over de veranderende rol van kunst in het interieur! - Nadine van den Bosch
11.15 Keynote: Flatlay fotografie als aanjager voor je online performance - Eef Ouwehand
12.00 Gezonde lunch
13.00 Aan de slag: met flatlay en social media, begeleid door flatlay expert Eef Ouwehand
15.00 Wrap up + drankje
15.30 Afronden en geïnspireerd terug huiswaarts of neem na ons event een kijkje bij Amsterdam Art Week

Over Cosentino
Cosentino Group is een Spaans wereldwijd familiebedrijf dat hoogwaardige en innovatieve oppervlakken – zoals Silestone®, Dekton® en Sensa® by Cosentino – voor de wereld van design, architectuur en styling produceert en verkoopt. Het bedrijf werkt samen met klanten en partners om oplossingen te leveren die design, waarde en inspiratie in het leven van velen brengen. Cosentino City in de van Baerlestraat in Amsterdam biedt een uitgebreid inspiratieplatform waar architecten, ontwerpers en stylisten aan de slag kunnen.

Het vorige bedrijfsbezoek en de workshop
Stylist magazine is niet de eerste keer dat Cosentino en BNS Crisp samenwerken; eerder dit jaar vond de workshop moodboard maken plaats bij Cosentino. Diverse interieurprofessionals gingen aan de slag met het maken van moodboards op basis van de laatste trends en nieuwste materialen van Cosentino en de aanwezige partnermerken als Quooker, Alphenberg Leer, Porter’s paints, Arte behang, Gancedo stoffen – via Elements of Interior, Barc Flooring, Daacha Gietvloeren en allerlei vakbladen. Aan de workshop zat ook een wedstrijd gekoppeld: de moodboards werden aan het eind van de workshop beoordeeld door een professionele jury die bestond uit Timo van Riggelen (designer), Lorette Millar (Elements of Interior) & Kim de Vaal (Cosentino). De winnende ontwerpen van de BNS Crisp stylisten Marjolein Band van Studio Fiks, Brenda Schram (Binnenhuisontwerp), Lorijn Barbas (Inspirada Interior design) en Anna Hofs (Design studio Anna) kregen een mooie exposure. Ze hebben namelijk een plaatsje kregen in de etalage van Cosentino in de Van Baerlestraat (Amsterdam) en waren zichtbaar op verschillende social media kanalen. 

De locatie
Cosentino van Baerlestraat 39-43, Amsterdam.

In hartje Amsterdam, schuin tegenover het concertgebouw en om de hoek van het Rijksmuseum, wilt Cosentino haar bezoekers inspireren onder het motto: “Get Inspired”. Cosentino City Amsterdam is Cosentino’s 15e inspiratiecentrum en omvat 550 vierkante meter aan binnenruimte, verdeeld over twee verdiepingen. In de stad kunnen bezoekers kleuren, materialen en toepassingen voor architectuur- en designprojecten bekijken en vergelijken. 

Hoe te bereiken?
Van Baerlestraat ligt schuin tegenover het concertgebouw en om de hoek van het Rijksmuseum. Het is te bereiken met zowel de auto en de fiets als het OV. Er is namelijk een parkeergarage op loopafstand en met de tram stop je voor de deur, bij Halte Concertgebouw (van Baerlestraat), Amsterdam. 

Handige informatie op een rijtje:
Cosentino X Festival Interieur; een inspirerende dag!
Datum: 13 mei 2022.
Tijd: 10.00-15.30/16.00 uur.
Ticket: gratis voor leden
Ticket voor niet leden: €45,- (Dit bedrag ontvang je retour als je direct na afloop besluit om volledig lid te worden. Kortom: kom kennismaken met ons platform!).
Locatie: Van Baerlestraat 39-43, 1071 AP AMSTERDAM.
 
Amsterdam Art Week
In de week dat Cosentino X Festival Interieur plaatsvindt is het Amsterdam Art Week, hoe toevallig! Dit jaar vindt de 10e editie van Amsterdam Art Week plaats en tijdens deze festivaleditie kun je ervaren wat de Amsterdamse kunstscene te bieden heeft. In samenwerking met 65 kunstorganisaties, waaronder musea, prominente galeries, residencies en project spaces, wordt een bruisend programma vol openingen gepresenteerd. Denk hierbij aan open studios, artist talks, performances, filmvertoningen, galerietours en debatten. Combineer deze creatieve editie met Cosentino X Festival Interieur; neem na ons event een kijkje bij Amsterdam Art Week. De locaties vind je hier. Veel plezier!

Inschrijven & tarieven
Aanmelden kan op deze pagina.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven