Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

TrendSet Summer 2022: ''Er worden ongeveer 20.000 bezoekers verwacht''

TrendSet Summer 2022 vindt van 9 t/m 11 juli 2022 plaats in München! Als eerste grote interieurbeurs Interiors & Lifestyle toont TrendSet Summer de nieuwste trends van Leven & Geven, Koken & Eten, Versieren & Creëren en Werken & Spelen voor herfst/winter 2022/23 en kerst 2022. Net als in het verleden maakt TrendSet ook dit jaar weer een zomerexpositie mogelijk om vakbezoekers de kans te bieden nieuwe producten en collecties voor het komende seizoen al vroeg te bestellen.

Op de weg terug: TrendSet verwacht in juli ongeveer 20.000 bezoekers te mogen begroeten in zes beurshallen vol exposanten en nieuwe producten. "TrendSet Summer 2022 zal opnieuw bijna zijn volledige omvang en diversiteit tonen. Er zullen belangrijke en grote exposanten uit 15 Interiors & Lifestyle beursgebieden, innovatieve producten in de themagebieden en veel interessante nieuwkomers te zien zijn. TrendSet presenteert producten van Interiors & Lifestyle die trendy zijn en trends zetten. TrendSet biedt de branche de kans om veel nieuwe producten voor het komende seizoen te ontmoeten, te ontdekken en te bestellen - ter plaatse en persoonlijk", aldus Tatjana Pannier, algemeen directeur van TrendSet, terwijl ze uitkijkt naar de komende TrendSet Summer in juli 2022.

Nieuw bij TrendSet
Wat is er nieuw bij TrendSet Summer 2022?
Naast vele nieuwe trends en producten voor herfst/winter 2022/23 en kerst 2022 en previewartikelen voor lente/zomer 2023, zullen vakbezoekers uit de detailhandel, groothandel, online en horeca veel nieuwe dingen te ontdekken hebben. Zo zullen er onder andere meer exposanten uit de sectoren Kinderen & Speelgoed en Kantoor aanwezig zijn! Na het cancelen van beurzen in deze sectoren grijpen nog meer bedrijven en fabrikanten TrendSet aan om hun speelgoed, kinderaccessoires, school- en kantoorartikelen te presenteren.

Wat is er te zien op TrendSet Zomer 2022?
15 Interiors & Lifestyle beursgebieden. De Ontwerp Gebieden TrendSet Nieuwkomer, TrendSet Schone Kunsten, en TrendSet Bijoutex. De nieuwste trends uit Interiors & Lifestyle. Alle belangrijke en gerenommeerde exposanten uit de branche. Drie dagen lang kunnen vakbezoekers de nieuwste producten en collecties ontdekken en bestellen voor wonen, eten, vrije tijd en geven voor het komende seizoen en ook voor de komende kerst. Nieuwe exposanten deze keer zijn onder andere:

  • Het Deense design merk Lene Bjerre
  • Premium kookgerei merk Fiskars Duitsland samen met partner merk iittala
  • Modus Furniture USA - fabrikant van rustieke moderne interieurs
  • Pappelina met stijlvolle tapijten voor binnen en buiten
  • Kleurrijk beddengoed uitvindster Irisette
  • Van der Gucht met kunstkerstbomen van het merk National Tree Company

Waar moeten vakbezoekers op letten?
De hygiënestrategie op TrendSet is gebaseerd op de aanbevelingen van Messe München. Er wordt aanbevolen om tijdens de hele duur van TrendSet Summer 2022 FFP2-maskers of maskers van medische kwaliteit te dragen (met uitzondering van de aangewezen eet- en snackzones). Ook wordt aanbevolen een minimale afstand van 1,5 meter tot andere personen aan te houden en regelmatig de handen te desinfecteren bij de desinfectieautomaten bij de ingangen en in de toiletten. De ventilatiemaatregelen van TrendSet blijven van kracht. De toegangscontrole is nog steeds digitaal en contactloos. Tickets voor de beurs kunnen vanaf begin juni vooraf online worden gekocht in de TrendSet Ticket Shop. Opgemerkt dient te worden dat de toegang tot TrendSet Summer 2022 alleen mogelijk is via de West Entrance.

Trends voor herfst/winter 2022/23
Wat zijn de trends bij TrendSet Summer 2022?
Op basis van diepgaand trendonderzoek brengt TrendSet al zes maanden voor het begin van het seizoen een rapport uit over alle belangrijke tendensen en trends voor de branche. Het nieuwe centrale motief en de trendmotieven van TrendSet Summer 2022 vatten de trends visueel en inhoudelijk samen. De motieven wijzen de weg naar de komende productwerelden en geven de vakhandel een vooruitblik op de trends in herfst/winter 2022/23.

In het nieuwe seizoen moeten interieur- en lifestyleproducten goede vibes verspreiden, het welzijn bevorderen en zowel comfortabel als veelzijdig zijn. Het seizoen biedt design voor de zintuigen en materialen in de cyclus van natuur en productie. De natuur wordt geïntegreerd in het huis door middel van organische vormen, natuurlijke materialen en ontwerpen geïnspireerd door de natuur. Rustige ontwerpen van heldere eenvoud, op de natuur geïnspireerde vormen en materialen, en digitaal geïnspireerde ontwerpen verbinden verschillende oriëntaties met creatieve, duurzame en esthetische designwerelden in herfst/winter 2022/23.

TrendSet Summer 2022: Waar? Wanneer? 
TrendSet - 119e vakbeurs voor interieur, inspiratie en lifestyle
van zaterdag 9 juli tot maandag 11 juli 2022 in de Messe München (Munich Exhibition Centre) in München, Duitsland in de hallen A1 tot A3 en B1 tot B3.

Openingstijden:
Zaterdag: 9:00-18:00 uur (9:00-18:00 uur)
Zondag: 9:00-18:00 uur (9:00-18:00 uur)
Maandag: 9:00-17:00 uur (9:00-17:00 uur)

De onlineshop voor TrendSet Zomer 2022 wordt naar verwachting in juni 2022 geopend.
(www.trendset.de/en/shop)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven