Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Studio HENK lanceert volledige Elements Outdoor Collectie met twee nieuwe designs

Studio HENK breidt de Elements Outdoor familie uit met twee nieuwe designs: de Lounge en de Coffee Table. Vorig jaar zomer lanceerde het merk de Elements Outdoor Collectie: buitenmeubels gemaakt van de elementen voor de elementen. Met de collectie bewijst het Nederlandse interieurmerk dat duurzame designmeubels niet alleen voor binnen, maar voor buiten net zo belangrijk zijn.

Duurzame materiaalkeuze is een belangrijk speerpunt voor het merk. De Elements Outdoor Collectie is gemaakt van Iroko hout: een langzaam groeiende hardhoutsoort afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen in Zuid-Afrika. Als het hout onbehandeld blijft, gaat het meubelstuk langer mee, heeft het minder onderhoud nodig en krijgt het na verloop van tijd een natuurlijke grijsachtige tint. Iroko hout heeft een gemiddelde levensduur van zo’n 25 jaar wat het een verantwoorde materiaalkeuze maakt. Met deze collectie bouwt Studio HENK verder aan zijn duurzame ambities om de meubelindustrie in de toekomst zero-waste te maken. Elements Outdoor Lounge
"Buitenleven in luxe doe je met de Elements Outdoor Lounge. Van weelderige tuinen tot stadsterrassen; de Elements Outdoor Lounge zal het middelpunt van elke buitenruimte zijn door de moderne uitstraling en belichaming van ultieme ontspanning. Door de modulaire samenstelling creëer je de perfecte setting voor iedere ruimte met keuze uit hoek-, midden- of hocker elementen", aldus Studio HENK.

Dankzij de verwisselbare elementen kan de lounge dit zomerseizoen alle dierbare momenten hosten; van een solo-koffiemomentje in de ochtend tot een gezellige middag met de hele familie. De lattenbodem van het frame kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt worden en de waterafstotende kussens van Sunbrella-Heritage zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Elements Outdoor Coffee Table
Gekenmerkt door zijn strakke, grafische latten is de Elements Outdoor Coffee Table zowel tijdloos als duurzaam in zijn ontwerp. De Coffee Table was al eerder te zien in een rechthoekig formaat, Studio HENK koos ervoor om deze te vervangen door een vierkant formaat die toegankelijker is voor kleinere buiten settings.

Het frame is duidelijk familie van de Elements Outdoor Lounge in design- en materiaalgebruik waardoor deze naadloos te combineren zijn voor een coherente look. De tafel heeft een formaat van 75x75cm en kan op zichzelf staan als een vierkant element, of worden gecombineerd om een rechthoekige tafel te creëren. De Elements Outdoor Lounge en de Elements Outdoor Coffee Table zijn vanaf 9 mei 2022 verkrijgbaar bij retailers, via de webshop en in de winkels.

Meer informatie:
Studio HENK
www.studio-henk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven