Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Spelen met licht en kleur op een stijlvolle manier

Nieuwe look voor de ramen met Luxaflex LightLine Rolgordijnen

Luxaflex, producent van raambekleding, lanceert met de Luxaflex LightLine Rolgordijnen een innovatie op het gebied van raamdecoratie. Met het strakke en moderne ontwerp bieden de rolgordijnen een inspirerend alternatief voor traditionele raambekleding. De rolgordijnen zijn op afstand te besturen met PowerView Automation.Global, Nordic en Luxury Living
De samengestelde dessins en kleuren van Luxaflex LightLine Rolgordijnen zijn opgedeeld in drie thema’s: Global, Nordic en Luxury Living.

  • Met de dessins binnen het Global Living thema creëer je een industriële look met monochrome details.
  • De Nordic Living dessins zijn ideaal voor een meer ingetogen interieur met zachte, door de natuur geïnspireerde kleuren en subtiele kleurovergangen.
  • Tot slot geef je jouw interieur een echt designstatement met de dessins uit het Luxury Living thema met op marmer geïnspireerde patronen en schitterende designdetails.Aantrekkelijke lichteffecten

Een van de unieke eigenschappen van deze nieuwe collectie zijn de lichteffecten die ontstaan wanneer het licht gedurende de dag verandert. "Met deze collectie creëer je namelijk prachtig diffuus licht dat overdag en ’s nachts varieert. Afhankelijk van het dessin van het rolgordijn kan het licht subtiel of speels zijn, maar het is altijd zacht gefilterd", aldus Luxaflex.

Een duurzaam designstatement
Met nieuwe collectie Luxaflex LightLine Rolgordijnen kan niet alleen een designstatement gemaakt worden, maar ze zijn ook een duurzame keuze. De rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van een nieuw, duurzaam geproduceerd materiaal: een mix van 35% polyester en 65% polypropyleen.

Het materiaal is daarnaast bestand tegen vocht, warmte en zonlicht en is daardoor ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De rolgordijnen zijn ook praktisch in niet-vochtige ruimtes, aangezien je ze gemakkelijk kan schoonmaken met een vochtige spons.

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven