Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Advertorial

Jouw interieur opfleuren samen met de kids

Het is bijna vakantie! Jij en je kinderen hebben eindelijk weer eens vrij op hetzelfde moment. Je zit na te denken over activiteiten die je samen met je kinderen kunt doen. Daarnaast ben je moe van de huidige look van je interieur, daarom was je ook van plan om het huis weer eens om te gaan gooien. Je zit alleen nu wel in een dilemma. Hoe kun je nu ervoor zorgen dat genoeg tijd aan je kinderen besteed en leuke dingen en de vakantie doet, maar ook de taken in huis gedaan krijg?

Diamond paintings 
Heb jij niet veel fotolijsten schilderijen hangen? Of wil je juist vervangen wat je al hebt? Dan kun je dat leuk met diamond paintings doen. Geen idee wat een diamond painting is? Bij een diamond painting gebruik je geen verf, maar juist kleine steentjes. Zo kun je op een leuke wijze jouw interieur opfleuren. Weet je wat nog leuker is? Het is super ideaal om met je kinderen te doen. Wanneer je klaar bent kun je samen met de kid gaan kijken of je ze in de woonkamer wilt hangen. Misschien juist bij het entree of in de eetkamer. De opties zijn eindeloos. Je kunt er ook een spel wedstrijd van maken. Zo kunnen je kinderen een diamond painting gaan maken en wie eerst klaar is mag als eerst kiezen waar het komt te hangen. Ondertussen kun jij schoonmaken of juist met wat meubels gaan schuiven. Doe dit wel met kinderen boven de 6 jaar oud. 

Honden diamond painting
Bij de normale diamond paintings kun je zelf kiezen wat voor foto je met steentjes wilt bekleden. Ben jij een echte honden liefhebber? Of heeft jouw gezin een hond als huisdier? Dan kun je voor een hond diamond painting kiezen. In het assortiment kun je dan op zoek gaan naar een foto die het meest op jouw huisdier lijkt. Heb je dit gedaan? Dan kun je samen met de kinderen hier weer een leuke activiteit van gaan maken. Wat zo een honden painting  leuk maakt, is dat je het leuk binnen je interieur kunt hangen. Zo past het mooi boven een haard, tussen andere familiefoto's of juist boven de hondenmand. 

Kortom, met diamond paintings heb je veel mogelijkheden om samen met je kinderen je interieur op te fleuren. Zo kun je zelf een foto kiezen of op basis van het honden assortiment een voor je hond gaan maken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven