Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe wetgeving polyurethaan-producten

Uzin Utz stoomt klanten vanaf eind mei klaar voor verplichte certificering

De Europese wetgeving heeft bepaald dat professionele gebruikers van polyurethaan-producten vanaf 24 augustus 2023 getraind en persoonlijk gecertificeerd moeten zijn in het veilig gebruiken van polyurethaan (PU)-producten. Uzin Utz ontwikkelde voor haar klanten een uitgebreid online trainingsprogramma waarin zowel verwerkers als werkvoorbereiders en leidinggevenden worden klaargestoomd voor de officiƫle FEICA training en het verplichte certificaat.



Gratis voucher voor certificaat
Om ervoor te zorgen dat de gebruikers van de producten van Uzin Utz optimaal en op tijd zijn voorbereid organiseert Uzin Utz in de maanden mei, juni en juli diverse webinars waarin zowel verwerkers als werkvoorbereiders worden klaargestoomd voor de officiƫle FEICA training. Na afloop van deze online sessie ontvangt de deelnemer een gratis voucher waarmee het verplichte certificaat behaald kan worden.

Voorbereiding nieuwe wetgeving
Uzin Utz organiseerde eerder al een aantal webinars waarin de nieuwe Europese wetgeving werd aangekondigd. Daarnaast is op de website van Uzin Utz alle informatie te vinden over de nieuwe wetgeving en het veilig gebruik van PU-producten. 

Aanmelden voor deze trainingssessie kan via: Wetgeving PU-producten (uzin-utz.com)

Meer informatie:
Uzin Utz
www.uzin-utz.com

Publicatiedatum: