Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Advertorial

Steeds meer mensen kiezen voor Led tuinlampen

Is het eindelijk tijd om je buitenruimte op te fleuren? Fijn! Je tuin is een plek waar je in de zomer (of pre-zomer) heerlijk tot rust kunt komen na een lange werkdag. Een fijn boek, familie en vrienden of gewoon lekker languit op je favoriete loungeset. Sommige mensen geven de voorkeur aan energiebesparende verlichting of verlichting op zonne-energie, terwijl anderen juist de klassieke traditionele gloeilampen verkiezen. Een optie die echter vaak over het hoofd gezien wordt is led tuinverlichting. In dit artikel vertellen we je graag meer over led tuinlampen.

Bespaar energie
Het is niet zo gek dat steeds meer mensen kiezen voor led tuinverlichting. Ze bieden niet alleen een mooie, warme gloed die perfect is om planten en bomen in de spotlight te zetten, maar ze hebben ook heel veel andere voordelen. Om te beginnen verbruiken led tuinlampen veel minder energie dan traditionele gloeilampen. Tegenwoordig blijven de kosten van elektriciteit alsmaar stijgen en we begrijpen dat je daarin het liefst zo min mogelijk energie wilt verspillen. Wanneer je kiest voor een led tuinlamp, kun je tuinverlichting kopen zonder je zorgen te maken over de hoge energierekeningen.

Langere levensduur
Heb je weleens gekeken naar de levensduur van gloei- en spaarlampen ten opzichte van led-verlichting? Een belangrijk voordeel van led lampen is namelijk hun uitzonderlijk lange levensduur. Ze kunnen tot 50 (!) keer langer meegaan dan bijvoorbeeld gloeilampen. De lange levensduur is te danken aan een bepaalde technologie die ze gebruiken, waardoor er geen bewegende delen zijn die na verloop van tijd kunnen sluiten. Daarnaast zijn deze lampen - bijvoorbeeld van het merk Nostalux - ook beter bestand tegen weers- en temperatuurveranderingen dan andere opties, waardoor het een goede keuze is voor iedereen die zijn tuin in stijl wil verlichten.

Flexibel in kleur en design
Onze samenleving wordt steeds milieuvriendelijker. Zo willen we er graag zelf beter van worden, we willen andere mensen helpen en natuurlijk de natuur beschermen. We begrijpen dat jij ook graag je steentje wilt bijdragen, maar dat je ook een tuinlamp wilt die past bij jouw eigen stijl. Je hebt geluk! Deze energiezuinige lichtbronnen hebben namelijk een grote collectie van kleuren en uitvoeringen, waardoor ze zeer flexibel zijn. Zo kun je je eigen led tuinverlichting kiezen die past bij je eigen kleur en stijl. De meest gangbare kleuren op de markt zijn warm wit (meest traditioneel), koel wit (strak) en daglicht (kan ietwat blauw ogen). Welke verlichting bij jouw ruimte past, is geheel afhankelijk van je behoeften. Warm wit is hierin de meest populaire keuze, omdat deze qua kleur het meest lijkt op de traditionele gloeilamp. We wensen je veel succes met het opfleuren van je tuin!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven