Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verfgroothandel Luijten-VVZ neemt Brabantse branchegenoot over

Verfgroothandel Luijten-VVZ heeft met terugwerkende kracht alle activiteiten overgenomen van branchegenoot Lak Techniek Brabant uit Breda. Deze overname past bij de groeiambities van Luijten-VVZ, waarmee haar positie als verfgroothandel in de automotive- en industriesector verder wordt uitgebreid en verstevigd.

Na een eerdere deelname door Luijten-VVZ in Lak Techniek Brabant zijn nu alle activiteiten overgenomen. Voor Jean-Pierre de Booij het moment om afscheid te nemen van Lak Techniek Brabant en te genieten van zijn pensioen. Algemeen directeur Cor Bos treedt in dienst bij Luijten-VVZ.



Rijke geschiedenis
Luijten-VVZ kent een rijke historie die teruggaat tot 1925. De huidige verfgroothandel is ontstaan uit een eerdere fusie van Luijten Verf te Dordrecht en Verf Verkoop Zeeland in Goes. 

De verfgroothandel met ca. 130 medewerkers is actief in meerdere sectoren. De 10 servicevestingen in Zuid-Holland en Zeeland bieden een totaalpakket van producten en diensten voor de autoschade/CT, industrie, schilder, en bouwbedrijven, Als distributiepartner vervult Luijten-VVZ tevens een belangrijke functie in toelevering aan verf- en behangspeciaalzaken in West-Nederland.

Meer informatie:
Luijten-VVZ
www.luijtenvvz.nl

Lak Techniek Brabant
www.paintonline.nl

Publicatiedatum: