Auping Store Leiderdorp viert 15-jarig jubileum

Auping Store Leiderdorp viert dinsdag 10 mei haar 15-jarig jubileum. De slaapwinkel is sinds 2007 het grootste Auping test- en adviescentrum van Nederland. De afgelopen 15 jaar zijn veel mensen door de ervaren adviseurs voorzien van persoonlijk slaapadvies en worden velen daarvan inmiddels iedere ochtend uitgerust wakker op een bed of boxspring van Auping. Het jubileum wordt gevierd met een feestweek van 7 t/m 15 mei vol acties en smakelijke traktaties in de winkel.


Auping Store Leiderdorp, het grootste Auping test- en adviescentrum van Nederland.

Een nachtje cadeau
Kom van 7 mei tot en met 15 mei langs om Auping Store Leiderdorp te feliciteren met haar 15-jarig jubileum en krijg bij aankoop van een Auping bed een nachtje cadeau. Speciaal voor deze actie is het mooie Hotel Mariënhage in Eindhoven uitgekozen voor een onvergetelijke hotelovernachting met ontbijt voor twee personen.

Duurzame deals
Daarnaast zijn er bij Auping tot en met 6 juni deals op duurzame bedden, zoals de Auronde, Essential, Noa en Original bedden. De bedden van Auping worden gemaakt in Nederland, van oersterke en recyclebare materialen. De Duurzame Deals zijn daarom niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Het grootste Auping test- en adviescentrum van Nederland
De Auping Store in Leiderdorp is het grootste Auping test- en adviescentrum van Nederland. Consumenten worden hier geïnspireerd door de kleuren, stoffen en designtrends van vandaag en morgen. Daarnaast helpen getrainde en ervaren adviseurs bij het samenstellen van het perfecte bed. Bij een bezoek krijgen consumenten de complete Auping-experience: zij kunnen uitgebreid proefliggen en het gehele Auping assortiment ervaren, van comfortabele spiraalbodems en matrassen tot luxe boxsprings, van dekbedden tot kussens en bedtextiel.

Meer informatie:
Auping
Elisabethhof 4
2353 EZ Leiderdorp
071 582 0212
www.auping.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven