Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Woensdag 29 en donderdag 30 juni

'Webwinkel Vakdagen sluit naadloos aan bij woon- en interieurbranche'

Het was een domper toen er eind vorig jaar besloten werd dat de Webwinkel Vakdagen in januari niet door konden gaan, maar nu is het eindelijk weer zo ver: het tweedaagse evenement staat voor de deur. Op woensdag 29 en donderdag 30 juni 2022 zullen zo'n 250 exposanten aanwezig zijn, zoals Logic4, Brenger, Marktplaats, Bol.com, Droppery, Budbee, Brandmasters en Optimizers.



E-commerce branche
De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar het ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Volgende maand vindt alweer de 15de editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en exposanten over de hele breedte van de digital commerce.



Woon- en interieurbranche
Ralf Adang, marketing manager bij OGZ, benadrukte eerder al waarom de Webwinkel Vakdagen naadloos aansluiten bij de woon- en interieurbranche. "Digitaal en online lopen vandaag de dag als een rode draad door bijna door iedere organisatie heen. Overal is dit een belangrijk onderdeel van de strategie en de marketingmix." Algemene oriƫntatie, concrete oplossingen en toepasbare kennis komen samen tijdens het event.



Sprekers
Ten slotte zullen zal er 100 uur aan content verzorgd worden, verdeeld over 1 keynotezaal en 11 lezingenzalen. Het programma staat bol van prominente sprekers zoals Jeremiah Albinus (CEO Fonq), Annemarie Buitelaar (CEO Marktplaats), Roeland Donker (Country Manager Amazon), Adri Broos (CEO Megekko) en Jesse Weltevreden (Professor Digital Commerce).

Aanmelden voor de Webwinkel Vakdagen (WWV), die op 29 en 30 juni gehouden worden in de Jaarbeurs Utrecht, kan gratis via deze link.

Meer informatie:
Webwinkel Vakdagen (WWV)
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
040 280 95 00
email@webwinkelvakdagen.nl
www.webwinkelvakdagen.nl

Organisatie Groep Zuid bv
Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop
040 280 84 00
info@ogz.nl
www.ogz.nl

Publicatiedatum: