Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
400 meubelbedrijven presenteren noviteiten

'Meubelbeurs MIFF trekt duizenden bezoekers uit 80 landen en regio's aan'

De Malaysian International Furniture Fair (MIFF) is terug. Van 6 t/m 9 juli vindt de grootste marktplaats voor Maleisische meubelexporteurs plaats in de Malaysia International Trade & Exhibition Centre (MITEC) en de World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL). Tijdens de beurs zullen er bedrijven uit Maleisië, Indonesië, Vietnam, Korea, Thailand, Singapore, Taiwan, Pakistan, Gabon, Spanje en Portugal deelnemen.



Deze 400 leveranciers kunnen niet wachten om hun nieuwste meubelproducten tentoon te stellen en opnieuw in contact te komen met kopers die ernaar verlangen hun voorraden aan te vullen tijdens het inkoopseizoen. Tijdens de beurs wordt een verzameling van
huis-, kantoor- en houtenmeubilair gepresenteerd. Van fittingen tot inrichtingsmaterialen, de keuzes zijn breed en komen tegemoet aan de vraag van de bezoekers.



Hybride ervaring
Afgezien van de langverwachte meubelexposities, zal MIFF 2022 een platform bieden voor een verbeterde zakelijke verbinding van branchegenoten. Vandaar biedt MIFF kopers een hybride ervaring aan om met leveranciers in gesprek te gaan voordat ze de beurs fysiek bezoeken.

“Kopers verlangen nu naar een fysieke tentoonstellingservaring, na twee jaar online exposeren, zonder de producten te hoeven voelen en aanraken. We zijn klaar om onze wereldwijde vrienden uit de industrie te ontvangen om de inkoop van zomermeubels in Kuala Lumpur te ervaren, aangezien het vertrouwen van internationale bezoekers is toegenomen met de heropening van de grens”, aldus Karen Goi, MIFF General Manager.  



Grote opkomst
Meer dan duizenden kopers uit 80 landen en regio's hebben vluchten naar MIFF geboekt. Kopersdelegaties uit Japan, de VS, Canada, Europa en Turkije kijken uit naar de sensatie van het aanraken en voelen van de textuur van de producten van de exposanten.

De Malaysian International Furniture Fair (MIFF) zal van woensdag 6 t/m zaterdag 9 juli gehouden worden in de Malaysia International Trade & Exhibition Centre (MITEC) en de World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL). Aanmelden voor de meubelbeurs kan via deze link.



Meer informatie:
Malaysian International Furniture Fair (MIFF)
+603 9771 2688
info@miff.com.my
www.2022.miff.com.my

Publicatiedatum: