Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vloerkledenwinkel houdt gratis inspiratiesessies voor interieurprofessionals

Vloerkledenwinkel ondersteunt de interieurprofessional van a tot z tijdens de zoektocht naar het perfecte vloerkleed voor een interieurproject. Hiervoor biedt zij allerlei handige tools en services. Naast dat bieden ze bij het bedrijf nu ook gratis inspiratiesessies aan om de interieurprofessional alles te leren over het product en te informeren over de laatste trends.

Michiel Kroon, eigenaar Vloerkledenwinkel: “Als interieurprofessional wil je graag de juiste woon- of werkomgeving creëren die past bij het project en de wensen van de klant. Daar hoort ook een vloerkleed bij. De mogelijkheden op het gebied van vloerkleden zijn eindeloos. Om de interieurprofessional op weg te helpen en zodat ze de juiste keuzes maken organiseren wij gratis inspiratiesessies waarbij het draait om productkennis en trends.”



Leer alles over vloerkleden
Tijdens het gevarieerd programma, waaraan elke interieurprofessional gratis kan deelnemen, nemen de experts van Vloerkledenwinkel interieurprofessionals mee in de wereld van vloerkleden. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod, van de verschillende productietechnieken tot aan de eigenschappen van de materialen. "Ontzettend leerzaam en waardevol om de juiste keuzes te kunnen maken. En bovendien een mooi moment om te netwerken met andere professionals", laat het bedrijf weten.

Ook deelnemen aan één van de gratis inspiratiesessies? Bekijk dan hier de agenda en meld je aan.

Meer informatie:
Vloerkledenwinkel
www.vloerkledenwinkel.nl

Publicatiedatum: