Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De zonnige dagen komen eraan!

Wonen en genieten in je tuin met Mars & More

Mars & More, een luxury living en lifestyle groothandel heeft haar collectie dit jaar opnieuw uitgebreid. In de collectie tref je een nieuw assortiment aan waterafstotende buitenkussens en veel aandacht voor het buiten tafelen.

Waterafstotende kussens
Mars & More is constant producten aan het ontwikkelen die passen bij het seizoen. Frans Lenting, sales en marketing manager: “Voor dit seizoen zijn er nieuwe producten ontwikkeld voor onze klanten. Steeds meer huishoudens verlengen de woonkamer naar de tuin.” Hier heeft Mars & More op ingespeeld door middel van hun nieuwe collectie buitenkussens. Deze waterafstotende kussens zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een natuurlijke jute bies. De duurzame finish coating zorgt ervoor dat de kussens waterafstotend zijn en hierdoor zijn perfect voor buitengebruik. Je vindt ze in diverse basiskleuren terug, zodat ze goed te combineren zijn met onze andere kussens in de collectie.

Buiten tafelen
De zon gaat weer schijnen, de tijd is aangebroken om weer te genieten van de buitenlucht en gezellig te tafelen met familie en vrienden. Bij buiten tafelen mogen de natuurlijke accessoires niet ontbreken. Met keukenaccessoires van Mars & More creëert de consument een gezellige dinerplek, om hierbij lang van de buitenlucht te genieten. Denk hierbij aan placemats van jute, functionele vliegenkappen van bamboe en keukengerei- en snijplanken van mangohout. Deze accessoires zijn ook nog eens een ecologisch verantwoorde keuze omdat ze zijn gemaakt van duurzame materialen. De kwaliteit van dit houtsoort is ontzettend sterk en heeft een warme kleurtoon.



Om de avonden te verlengen is er volop keuze aan sfeervolle windlichten. Naast windlichten in mooie designs en vele kleuren, kan men ook kiezen voor ledlampen. Wordt het iets kouder dan is een warm plaid of een natuurlijke vacht een prettige accessoire om langer warm buiten te blijven genieten. Kortom het buitenleven kan beginnen.

Mars & More
Mars & More is een groothandel in unieke woonaccessoires en lifestyle producten. Om er zeker van te zijn dat we trendsettend zijn, vernieuwen we onze collectie voortdurend. In de collecties vind je de missie van Mars & More terug: de natuur terugbrengen in het dagelijks leven van de consument. Het assortiment bestaat uit met zorg geselecteerde producten met eigen ontwerpen.

De uitgebreide collectie is verkrijgbaar voor alleen retailers bij de Cash & Carry vestigingen. De artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en tevens te bestellen via de webshop www.marsmore.nl

Meer informatie:
Mars & More
Voltastraat 30‑32
8013 PM Zwolle
Facebook | LinkedIn | Instagram 
www.marsmore.nl    
sales@marsmore.com

Publicatiedatum: