Veel nieuwe collecties tijdens komende editie Trendz

Causeway Bay licht tipje van de sluier

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de komende editie van Trendz met weer twee verdiepingen, een diversiteit in segmenten en aanbod van volledig nieuwe partijen. Maar ook een reeks aan vertrouwde namen zal aanwezig zijn tijdens de vakbeurs. Eén van deze bedrijven is Causeway Bay, leverancier van bloempotten, bloembakken en glaswerk voor binnen en buiten.

Causeway Bay heeft haar eigen ontwerpers die de markt onderzoeken en kijken waar de behoefte en wensen van de klanten liggen. Het klantenbestand loopt uiteen van bloemisten tot de groothandel. Soms ontwerpt Causeway Bay dan ook specifiek voor groothandels een private label, deze wordt vervolgens op de markt gebracht. De organisatie van Trendz gaat in gesprek met de onderneming.Wat kan je dan precies verwachten in de stand van Causeway Bay tijdens Trendz najaar?
“De bezoekers kunnen wederom mooie, commerciële collecties verwachten. Zo nemen we onze nieuwe porseleinen collectie mee die bestaat uit potten en vazen (door verschillende klanten betiteld als objecten…). Daarnaast hebben we een nieuwe collectie handgedraaid aardewerk, deze collectie onderscheid zich door de bijzondere kleur samenstelling. Tijdens Trendz voorjaar gaven we al een preview van deze collecties die beide 100% waterdicht zijn, dit werd goed tot zéér goed ontvangen.”100% waterdicht, dat klinkt goed. Kun je hier iets meer over vertellen?
“Het gaat hier om de Artic & Coral collection, het is een exclusieve handgedraaide keramiek collectie. Het werk kenmerkt zich door simpele, vloeiende vormen en een zacht kleurenpalet. 

Belangrijk in het werk is dat het glazuur en het basismateriaal elkaar versterken en een samenspel aangaan. Steengoed wordt daarom, na veel testseries, geglazuurd volgens eigen receptuur. Het keramische werk is op hoge temperatuur gebakken waardoor het waterdicht is.”Kun je iets meer vertellen over een goedlopende collectie?
“Wij hebben een Cement Light-collectie die wij jaarrond verkopen, deze collectie bestaat uit vermalen cement gemixt met polyester om te zorgen voor een lichter product. Deze voeren wij in twee kleuren grijs. 

Wij richten ons momenteel ook op de Creastone collecties, vermalen beton (dus ook zwaarder) die wij in verschillende structuren aanbieden. Ook voor het aankomend najaar maar ook voor het voorjaar ‘23 hebben wij wat nieuwe modellen. Deze zullen wij dan ook tonen op de eerstvolgende editie van Trendz.”

Meer informatie:
Causeway Bay
www.causewaybay.nl

Trendz Vakbeurzen
www.trendzvakbeurzen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven