Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Urban Cotton Amsterdam in de verkoop

In 2016 zijn Jan-Willem van de Steeg en Hester Zijlstra, Urban Cotton gestart vanuit hun woonkamer. Ze hebben een duidelijke missie; zorgen dat er meer creativiteit in de woonkamers terecht komt, werken met zo duurzaam mogelijke materialen en productie en dat kunstenaars via de samenwerkingen met Urban Cotton beter van hun werk kunnen leven.
Sinds deze week, zes jaar na de oprichting, is het trendy interieurmerk met haar expertise in het ontwerpen en produceren van wandkleden beschikbaar ter overname."Op dit moment is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in ons leven”, vertelt Hester. “We hebben de afgelopen 6 jaar met enorm veel plezier en enthousiasme aan het merk Urban Cotton gewerkt, maar ondernemen is ook een ‘way of living’. Inmiddels dient de tweede familie uitbreiding zich aan en is de wens om meer te gaan reizen groot. Uiteraard is dit geen makkelijk besluit geweest en we hopen dat een partij zich meldt om het merk voort te zetten. Er ligt al een hele mooie basis en genoeg potentie om verder te bouwen."

Vandaag de dag is de collectie uitgebouwd tot een volwaardig accessoire merk met in de collectie wandkleden, art prints, lampenkappen, kussens en plaids en hebben zij partnerships met meer dan 500 interieurwinkels in binnen- en buitenland. In de afgelopen jaren is er veel tijd besteed aan het optimaliseren van de productieketen, waardoor momenteel de gehele collectie in Nederland on-demand geproduceerd wordt.

Meer informatie:
Urban Cotton Amsterdam
Papaverhoek 25
1032 JZ Amsterdam
+31 (0)6 15 19 05 86
info@urbancotton.nl
www.urbancotton.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven