Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

‘Enzy: de nieuwste toevoeging aan collectie van Nederlandse home & lifestyle-merk Le Zen.’

Le Zen® is een Nederlands lifestyle-merk dat naar eigen zeggen unieke producten maakt en mensen samenbrengt. De producten streven naar een bepaald gevoel van warmte en gezelligheid, met de nadruk op genieten van het leven. Dit betekent dat alle producten de perfecte partner zijn voor elke samenkomst, zoals een barbecue, huisfeestjes, diner dates met vrienden, verjaardagen, picknicks in het park of een romantische avond voor twee op de bank. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

"De nieuwste toevoeging aan het assortiment, de Le Zen Enzy, is een unieke wijnkoeler met een rustieke uitstraling die je helemaal 'Zen' doet voelen. Daarnaast zorgt het ontwerp, de beschikbare kleuren en de gebruikte materialen voor een product dat past in ieder interieur of exterieur. Een echte praktische eye-catcher.

De Enzy is uitgerust met een bluetooth speaker en ledverlichting die regelbaar is in acht verschillende kleuren en drie verschillende standen. De combinatie van de nieuwe rotan look, de bluetooth speaker en de ledverlichting stelt u in staat om precies de sfeer te creëren die u wilt en nodig heeft."

Heeft u interesse om het merk Le Zen te voeren in uw bedrijf of projecten? Zie voor meer informatie www.lezen-europe.com of neem contact op met Rijk van der Velde via rijk@lezen-europe.com of +31(0)6 1956 2308.

Meer informatie:
Le Zen
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
info@lezen-europe.com 
www.lezen-europe.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven