Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollands Slapen op 11, 12 en 13 september

De kogel is door de kerk: Hollands Slapen zal in Baarn gehouden worden op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 september. Het gaat hier om een 'evenement', een productpresentatie, dus geen 'beurs'. Het is een intiem, kleinschalig, gezellig, informeel samenzijn in een sfeervolle, aansprekende omgeving. De sfeer is rustiek en authentiek. De productpresentaties worden verspreid over de ruimtes van de locatie neergezet en ademen kwaliteit uit, met kleurrijke accenten van het bedtextiel.



Ontdekkingsreis
Het is een ontdekkingsreis voor de betere vakhandel. Er komen geen consumenten. Uiteraard wordt voor een hapje en een drankje gezorgd. Hollandsch Slapen wil namelijk naast veel informatie en het tonen van nieuwe producten, vooral ook een aangenaam samenzijn bieden voor vakgenoten. Daarom is de entree gratis. Bezoekers krijgen na afloop een aardige attentie mee naar huis in de vorm van een rijkelijk gevulde goodiebag.

"De Slapen- en Bedtextielbranche neemt binnen de wonenbranche een bijzondere plaats in. Slaapproducten zijn innovatief en bieden naast een modisch aspect vooral ook functionele eigenschappen", aldus de organisatie van het evenement.

Adviseren en informeren
De deelnemers achter het platform Hollandsch Slapen willen de betere vakhandel daarover graag goed adviseren en informeren. Kennisoverdracht over de producten en een goede onderlinge samenwerking is daarvoor van het hoogste belang. Zodat retailers op hun beurt de consument van adequate informatie kunnen voorzien.

Om die onderlinge samenwerking tussen retail en producent gestalte te geven, is het event Hollands Slapen in het leven geroepen. De groep achter “Hollandsch Slapen” is een gezelschap van Nederlandse fabrikanten van bedden, matrassen, kussens, bedlinnen, dekbedden, etc.

Hollandsch Slapen, een belangrijk evenement voor de vakhandel in Nederland, zal gehouden worden op 11 september (10.00 tot 17.00 uur), 12 september van (10.00 tot 20.00 uur) en 13 september (10.00 tot 17.00 uur).

Meer informatie:
Hollandsch Slapen
www.hollandschslapen.nl

Publicatiedatum: