Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fabrikant buitenmeubilair viert 30-jarig bestaan

Annapart, ontwerper en fabrikant van buitenmeubelen, viert deze maand alweer haar 30-jarige jubileum in Schellinkhout. De collecties van het bedrijf, die rechtstreeks aan de klant geleverd worden, sieren inmiddels menig terras.

"
Klanten komen vaak terug voor nog iets erbij, voornamelijk om de fantastische kwaliteit, echter ook omdat Annapart haar geheel eigen fraaie collectie heeft, die je nergens anders kunt kopen. En… wellicht ook voor de sfeer, gezellig met een drankje, altijd leuk om oude relaties weer te zien", vertelt Annemieke Ruyter.



Buitenshowroom                          
Relaties komen van heinde en ver en… altijd verrukt van het mooie dorp Schellinkhout. "Nog leuker wordt het als ze bij Annapart de gezellige buitenshowroom ontdekken", vertelt Annemieke, "waar alle duurzame teakhouten buitenmeubelen heel sfeervol her en der opgesteld staan. Het is zoveel leuker voor de bezoekers om heerlijk buiten in de tuin rond te dwalen en in alle rust een keuze te kunnen maken uit de uitgebreide collectie teak terrasmeubelen, in vele stijlen; van stoer tot elegant, van klassiek tot eigentijds."

Meer informatie:
Annapart
www.annapart.com

Publicatiedatum: