Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DecoLegno lanceert alternatief voor eikenfineer

DecoLegno breidt haar collectie regelmatig uit met nieuwe texturen in decoratief plaatmateriaal en haakt daarmee in op de actuele trends op het gebied van interieurarchitectuur en meubelontwerp. Met de textuur Quercia, van het Italiaanse merk Cleaf, brengt DecoLegno een alternatief voor eikenfineer.

Eigentijds eiken
Structuur Quercia vindt haar oorsprong in eikenhout. In deze collectie decoratief plaatmateriaal beleef je de uitgebalanceerde combinatie van dosse en kwartiers hout. De voelbare synchroon nerf met zijn rustige, evenwichtige belijning, is hét alternatief voor diepgeborsteld eikenfineer. De natuurlijke uitstraling wordt versterkt door het subtiele spel van mat en glans. De platen hebben aan beide zijden structuur Quercia. Dat maakt deze collectie geschikt voor een verwerking in open kasten. Maar ook in een keukenontwerp, een haardmeubel of badkamer komt deze variant goed tot zijn recht.


S181 Quercia van Cleaf in combinatie met Durasein® solid surface PAW021 Volcano.

Ruime kleurkeuze
Quercia is leverbaar in zes kleuren. Van klassiek, diepzwart tot warme bruine en gemêleerde grijstinten. Kleuren die zich goed laten combineren met andere materialen in het interieur zoals de textuur van leer (collectie Primofiore van Cleaf) of solid surface oppervlakken (collectie Durasein®). Met Quercia krijgt ieder interieurontwerp of maatwerk meubel een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.

Antibacterieel
De collectie Quercia heeft antibacteriële eigenschappen. Door een speciale toevoeging aan de melamineharsen kunnen de bacteriën zich niet vermenigvuldigen op de platen vermenigvuldigen en binnen 24 uur sterft 99,9% af. De antibacteriële testen zijn uitgevoerd door Hohenstein Laboratories, conform de ISO22196:2011 methode. Met Quercia creëer je niet alleen mooi maatwerk, maar lever je tevens een significante bijdrage aan een hygiënisch binnenklimaat.

Meer informatie:
DecoLegno
www.decolegno.nl

Publicatiedatum: