Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

DecoLegno lanceert alternatief voor eikenfineer

DecoLegno breidt haar collectie regelmatig uit met nieuwe texturen in decoratief plaatmateriaal en haakt daarmee in op de actuele trends op het gebied van interieurarchitectuur en meubelontwerp. Met de textuur Quercia, van het Italiaanse merk Cleaf, brengt DecoLegno een alternatief voor eikenfineer.

Eigentijds eiken
Structuur Quercia vindt haar oorsprong in eikenhout. In deze collectie decoratief plaatmateriaal beleef je de uitgebalanceerde combinatie van dosse en kwartiers hout. De voelbare synchroon nerf met zijn rustige, evenwichtige belijning, is hét alternatief voor diepgeborsteld eikenfineer. De natuurlijke uitstraling wordt versterkt door het subtiele spel van mat en glans. De platen hebben aan beide zijden structuur Quercia. Dat maakt deze collectie geschikt voor een verwerking in open kasten. Maar ook in een keukenontwerp, een haardmeubel of badkamer komt deze variant goed tot zijn recht.


S181 Quercia van Cleaf in combinatie met Durasein® solid surface PAW021 Volcano.

Ruime kleurkeuze
Quercia is leverbaar in zes kleuren. Van klassiek, diepzwart tot warme bruine en gemêleerde grijstinten. Kleuren die zich goed laten combineren met andere materialen in het interieur zoals de textuur van leer (collectie Primofiore van Cleaf) of solid surface oppervlakken (collectie Durasein®). Met Quercia krijgt ieder interieurontwerp of maatwerk meubel een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.

Antibacterieel
De collectie Quercia heeft antibacteriële eigenschappen. Door een speciale toevoeging aan de melamineharsen kunnen de bacteriën zich niet vermenigvuldigen op de platen vermenigvuldigen en binnen 24 uur sterft 99,9% af. De antibacteriële testen zijn uitgevoerd door Hohenstein Laboratories, conform de ISO22196:2011 methode. Met Quercia creëer je niet alleen mooi maatwerk, maar lever je tevens een significante bijdrage aan een hygiënisch binnenklimaat.

Meer informatie:
DecoLegno
www.decolegno.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven