Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

BN Walls lanceert 3e collectie met Rivièra Maison

De Nederlandse behangproducent BN Walls lanceert in samenwerking met het interieurlabel Rivièra Maison een uitgebreide behangcollectie. “De collectie varieert van een landelijke look and feel tot een chique stadsloft”, aldus ontwerper Adéle Grimberg van BN Walls.

De nieuwe behangcollectie van BN Walls heeft de warme uitstraling die men gewend is van het stijlvolle interieurlabel Rivièra Maison. Met eigentijdse designs en een uitgebreid kleurenpallet kan een huiselijke leefomgeving in elke gewenste smaak een kosmopolitische uitstraling krijgen. Inspiraties van over de hele wereld worden met deze behangselectie bereikbaar voor een breed publiek.Inspiratie
De inspiratie komt uit natuurlijke materialen en exotische technieken. Is het een bloemblad? Of toch een abstract geometrisch design? Het rijke patroon van het nieuwe behang Palazzo roept tal van associaties op, waaraan iedereen een eigen invulling kan geven. Het verfijnde Room 48 oogt als een mooi vlechtwerk van leer. Het zijn slechts twee uitersten in de behangcollectie van BN Walls voor interieurmerk Rivièra Maison.

Nico Tijsen, creative director Rivièra Maison: "Rivièra Maison kent drie stijlen; landelijke luxe, industriële loft en hotel chique. Deze werelden heb ik verenigd in een collectie met natuurlijke kleuren en een uitgesproken materialiteit. Dit behang wil je aanraken, wat past bij de warme stijl van Rivièra Maison.”Ambachtelijk vakmanschap
Inspiratie voor deze uitgebreide collectie van BN Walls voor Rivièra Maison zijn verre reizen en Oosterse kleuren, materialen en ambachten. Elk ontwerp is leverbaar in een couleur locale als mosgroen, roestbruin of lichtgrijs. De nieuwe designs zijn door het in-house ontwerpteam met de hand getekend met aquarel, inkt en papier. Het behang heeft daardoor een krachtige en authentieke stijl. De collectie heeft uiteenlopende invloeden als een traditioneel weefwerk van rotan of een verfijnd visgraatmotief dat kleuren voorziet van een levendige diepte. Ook heeft het behang de materiële rijkheid in aardse tinten.Adéle Grimberg, designer BN Walls: "Een nieuwe trend wordt zichtbaar in behang. Zachte kleurtonen en natuurlijke vormen zijn dominant. De inspiratie komt van over de hele wereld.”

Samenwerking twee Nederlandse merken
De eerste samenwerking tussen de Nederlandse fabrikanten BN Walls en Rivièra Maison is al weer van 2016. In 2019 volgde de tweede collectie, die ook verre reizen als inspiratie had. De beoogde looptijd van de nieuwe collectie van 2022 is vier jaar.

Meer informatie:
Rivièra Maison
www.rivieramaison.com

BN Walls
www.bnwalls.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven