Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Joep Verbunt van Matt Sleeps wil ‘super niet-sexy markt’ toch sexy maken

Ongeveer zeven jaar geleden begon Joep Verbunt met zijn bedrijf Matt Sleeps. Toen was het nog een matrassenstart-up, maar ondertussen is het bedrijf een van de snelst groeiende ondernemingen in Europa. in een interview met Daniel Verheij, hoofdredacteur bij Twinkle, vertelt Joep dat hij een suffe markt sexy wil maken.


Joep Verbunt, oprichter van Matt Sleeps. Foto: Charlotte Odijk.

"Met slapen kun je zoveel doen", zegt Joep. "Als je bij ons bijvoorbeeld een kussen bestelt, dan begint het nummer Sweet dreams are made of this te spelen. We hebben een giftbox met een slaapmaskertje erbij. Als je ons belt dan kun je een voicemail kiezen met een slaapverhaaltje of zeegeluiden. We proberen de klant op allerlei manieren te verrassen en dat zijn mensen niet gewend in deze industrie. 

Als ik een hip T-shirtmerk was begonnen, zou het veel lastiger zijn om me te onderscheiden. Ik ben in de meest suffe markt die er is gaan zitten, en daardoor is er heel veel te behalen qua merkbeleving. Dat maakt het een mooie uitdaging: een super niet-sexy markt toch sexy maken."

Lees hier het complete interview op Twinkle.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven