Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Relax, Discover & Enjoy, dat is het motto van deze editie"

Jaarlijkse huisshow van Recor Group dit jaar in Antwerpen

In juni organiseert Recor Group z’n jaarlijkse huisshow. Na twee geslaagde edities in Belgisch Limburg, waar Recor Group z’n hoofdzetel heeft, strijkt de Belgische meubelproducent dit jaar neer in Antwerpen. "De huisshow is een van de hoogtepunten van het jaar. Heel het team werkt maanden aan een stuk aan de voorbereidingen. We zoeken elk jaar een sfeervolle locatie, die ons toelaat om onze drie merken te presenteren. Aangezien we 3 merken presenteren hebben we een kleine 1000 m² nodig", laat woordvoerder Thomas Dujardin weten.

Waarom Antwerpen? 
De afgelopen 2 jaar is Recor Group dicht bij huis gebleven, maar nu de Belgische fabrikant ook focust op Nederland is er gekozen voor een locatie die voor de noorderburen makkelijk bereikbaar is. De huisshow vindt dit jaar plaats in The Mills, een voormalige textielweverij die onlangs gerenoveerd werd. Een prachtig sfeervol gebouw, waar onze salons, fauteuils, slaapbanken en bedden heel mooi tot hun recht zullen komen, aldus Recor Group.

Wat mogen de klanten verwachten?
Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen. Op elke verdieping presenteert Recor Group een van de merken.

Recor pakt uit met nieuwe klassieke en moderne salons met relaxfunctie en lanceert een nieuwe luxueuze lederlijn.


Recor Harmony.                                                     


Recor Axel.


Recor Puma.

Sofabed presenteert een reeks nieuwe slaapbanken en introduceert een interessante vernieuwing in het gamma.

Sofabed Damien: zie hier boven en onder.

Recor Bedding pakt dit jaar groots uit met een volledig nieuwe collectie matrassen, hoofdborden, boxsprings, lattenbodems en accessoires. Een unieke collectie met een originele insteek en leuke innovatieve functies.

Ook het MYBED gamma wordt vernieuwd met nieuwe hoofdborden en een nieuwe lattenbodem. MYBED is een geavanceerd slaapsysteem waarbij de matras en bedbodem worden aangepast aan de lichaamsvorm van de klant voor de ultieme slaapervaring.

MYBED Dublin.

MYBED Romsey in leder

Relax, Discover & Enjoy
Relax, Discover & Enjoy, dat is het motto van deze editie. Een huisshow, daar hoort lekker eten bij. En een goed glas champagne of een Belgisch biertje in het gezelschap van het Recor Group team. The Mills heeft trouwens een heel knappe binnentuin, dus laten we hopen op fijn lenteweer. Op maandagavond staat er ook sfeervolle livemuziek op de planning.

Voor wie is de Huisshow?
De Recor Group huisshow is enkel voor professionelen: meubelretailers en slaapspeciaalzaken, maar ook architecten, interior designers en projectontwikkelaars. De meubelfabrikant verwacht klanten en prospecten uit België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en UK.  
Agenten zijn ook welkom. Het Recor Group team in Nederland is aan het groeien en kan nog versterking gebruiken.

Praktische details
20 – 21 – 22 juni 2022 van 10u tot 21u
The Mills
Molenstraat 54
Antwerpen (België)

Parkeergelegenheid wordt voorzien

Inschrijven via deze link of via marketing@recor-group.com 

Meer dan 70 jaar
Recor Group is al meer dan 70 jaar een vaste waarde in de meubelsector. De drie belangrijkste merken van de toonaangevende meubelfabrikant zijn Recor salons, Recor Bedding en Sofabed. 
De hoofdzetel van Recor Group is gevestigd in Genk (België), waar zich tevens een atelier bevindt waar boxsprings, matrassen, salons en fauteuils worden gemaakt. De groep heeft ook eigen productiefaciliteiten in Centraal-Europa. Er werken meer dan 400 mensen voor de verschillende divisies, waarvan een 100-tal in België.

Meer informatie:
Recor Group
www.recor.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven