Interieur Talk zet in mei professioneler ontwerpen centraal

'Waar vind je goede inspiratie en merken?'

In mei staat Interieur Talk in het teken van het professionaliseren van je opdrachten. Hoe pas je een werkplek goed toe in je interieurontwerp? Hoe krijg je rust en controle over je opdrachten? Waar vind je goede inspiratie en merken en waar moet je op letten als je een nieuwbouwhuis ontwerpt?

"In mei hebben we weer leuke onderwerpen en gasten voor jou! Je kan de Interieur Talk live luisteren via Clubhouse. Je kan dan ook live je vragen stellen! Uiteraard kan je de Interieur Talks ook achteraf terugluisteren in De Interieur Club Podcast op de verschillende podcastkanalen", laat De Interieur Club weten.


Marnon en Evelien van Design District.

Maandag 2 mei: Hoe ontwerp je goede werkplekken thuis en op kantoor?
Hoe ontwerp je een kantoor en een werkplek. Waar moet je aan denken en wat zijn veel gemaakte fouten? Hoe zorg je voor een goede akoestiek?

In deze Interieur Talk zijn te gast: 
Anne de Man, werkplek expert van New Office New You
Ljuboff Kazakov van de digitale designtool OCCO
Job van Aarle (foto), Sales Director bij YOWS. YOWS zegt dé oplossing hebben voor goede akoestiek voor het ontwerpen van een werkplek.

Maandag 9 mei: Rust en overzicht brengen in je interieuropdrachten?
Hoe breng je rust en overzicht in je interieuropdrachten? Hoe hou je zelf de controle zodat je ook meerdere opdrachten naast elkaar kan doen of kan combineren met andere werkzaamheden? Hoe communiceer je op een efficiënte manier met je klanten en je leveranciers?

Lorenzo Zuppelli van Woub is te gast! Woub helpt om meer grip te krijgen op jouw projecten. Ontdek het geheim van slim samenwerken en ervaar meer rust in je werk.

Maandag 16 mei Marnon en Evelien van Design District te gast
Voor de 19e editie van Design District zijn ze weer terug naar de gebruikelijke plek in de agenda, namelijk begin juni. De monumentale Van Nelle Fabriek zorgt weer voor het inspirerende decor voor de vakbeurs voor interieurdesign.

Oprichters Marnon & Evelien komen vertellen wat er te zien! Ook komen twee deelnemers van Design District meepraten. Gaby van Burik van het bedrijf Burik & Burik en Pascal Zegers van DesignTales.


Maandag 30 mei Tips en trics voor het ontwerpen van een nieuwbouwhuis van Marije Duijn
Marije heeft het Nieuwbouw handboek geschreven. "Het ene project duurt langer dan een ander project, maar de stappen naar de oplevering toe zijn in principe altijd hetzelfde.

Deze stappen kun je dus erg goed opschrijven, maar dat had nog niemand gedaan, dus ik heb die taak op me genomen.

In deze Interieur Talk gaat Marije jou tips geven over het ontwerpen van een nieuwbouwhuis. Wat moet jij en wat moet de klant echt weten? Hoe krijg je sfeer in een nieuwbouwhuis? En in welke fase moet je instappen als interieurontwerper?

Bron: De Interieurclub


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven