Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

BerryAlloc blijft groeien in Nederland

Vloerenproducent BerryAlloc breidt in 2022 opnieuw uit op de retailmarkt in Nederland. Dat doet de vloerenfabrikant met twee nieuwe collecties en een nieuwe collega. Het Nederlandse team heeft de ambitie om de landelijke dekking nog verder uit te breiden, naar vijfentwintig brand corners over heel Nederland.

Vijftien brand corners
Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland van BerryAlloc, is tevreden: “Met deze recente realisaties staat de teller momenteel op vijftien brand corners in Nederland. In 2022 willen we dit aantal zeker uitbreiden naar vijfentwintig, met focus op Oost- en Zuid-Nederland. Al blijven we natuurlijk ook in het westen aan de weg timmeren. Elke brand corner draagt bij tot de merkbeleving, zichtbaarheid en bereikbaarheid van BerryAlloc.” De vijftien brand corners zijn aanwezig bij deze vloerspecialisten: Vloerette in Lelystad, Uw Woninginrichting in Kruiningen, Laminaat en Parket in Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Almere, Vloerenhuis in Putten, Kruider in Steenwijk, Bestfloors in Beuningen, Vloeren XXL in Dokkum, Alfa Vloeren in Hazerswoude-Rijndijk, Weijers Vloerenwinkel in Hoogvliet, De Smaak Van in Hedelen Vissers in Nijmegen. Via deze link ontdek je alle BerryAlloc brand corners.

Twee nieuwe collecties: High pressure floors en Chateau
In de brand corners vinden consumenten het volledige productaanbod van BerryAlloc: van laminaat en parket tot high pressure floors, vinylplanken en -tegels. Daarbij komen binnenkort ook deze twee nieuwe collecties in het aanbod:

-High pressure floors: de sterkste vloeren ter wereld Deze vloeren zijn geproduceerd in Lyngdal in Noorwegen. Ze weerspiegelen de pracht en kracht van het design en de technologie uit Scandinavië. De bestaande collecties Original, Grand Avenue en Grand Majestic kregen stijlvolle updates die iedereen zal smaken.

- Chateau: trending laminaat met visgraat De populaire Chateau-collectie krijgt zes nieuwe decors, waaronder het exclusieve Gyant-design. Deze laminaatcollectie bestaat uit levensechte houtdecors, al dan niet in visgraatmotief, die ook nog eens extreem krasbestendig zijn en makkelijk in reiniging en onderhoud.

Vijf collega’s in het Nederlandse team
Het Nederlandse salesteam telt momenteel vijf mensen, van wie Bertus Broos de laatste aanwinst is. Hij is Key Accountmanager en is ook verantwoordelijk voor de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe. De andere vier collega’s zijn Heleen Manussen (Accountmanager West-Nederland), Iris Teurlinx (Accountmanager Zuidoost-Nederland), Hans Van Kralingen (Key Accountmanager) en Yvonne Brok (Country Manager).

Komend jaar wil BerryAlloc de landelijke dekking bewerkstelligen. De focus ligt op de Brand & Customer marketing om nog meer leads te genereren voor het dealernetwerk. Dit gebeurt on- en offline via verschillende woon- en lifestyleplatformen, waaronder aanwezigheid op de vt wonen&design beurs.

Op 27 juni 2022 organiseert BerryAlloc een dealerdag in Valkenburg, waar alle Nederlandse dealers worden verwend in een ontspannen ambiance. Ze krijgen er workshops en een presentatie van de nieuwste collecties High pressure floors en Chateau.

Meer informatie:
BerryAlloc
www.berryalloc.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven