Nieuwe vloerbedekking Imola Project van Interfloor is mix van gesneden en lussen polen

Imola Project is een prachtig rijke ‘Level Cut Loop’ tapijtkwaliteit met een uitzonderlijke en karakteristieke mix van een gemêleerd dessin met een afwisseling van gesneden tapijtpolen en lussenpolen. Dat meldt Interfloor.

“Een uniek patroon dankzij Chromojet Exclusive Print”
Het decor van deze kamerbrede vloerbedekking heeft een volledig unieke look dankzij de ‘Exclusive Chromojet Print’ technologie in combinatie met het rapport van ruim 2 bij 2 meter. Zo ontstaat een kenmerkend en levendig dessin dat gegarandeerd een indrukwekkende sensatie creëert bij zowel woon- als projecttoepassing.

De combinatie van zowel ‘cutpile’ als ‘looppile’ met print geeft een verandering van uiterlijk bij wisseling van lichtinval. Toegepast in de lengte of breedte genereert dit een meer contrastrijk of een juist subtieler voorkomen. Laat u adviseren door uw Interfloor dealer voor een vakbekwaam en persoonlijk advies en het door het gewenste resultaat!

Ruime keus 
Het meerkleurige basaltdessin van Imola Project is verkrijgbaar in 8 zorgvuldig geselecteerde kleurcombinaties. Van ingetogen natuurlijke en aardse ton-sur-ton tinten tot pittig ‘vulcano-red’ of contrastrijk ‘black-lava-orange’ waarbij het diep donkere decor is verrijkt met kleine nuances vulkaan rood.

Met zijn toegekende hoge gebruiksclassificaties is deze stijlvolle kamerbrede vloerbedekking geschikt voor vrijwel iedere ruimte in huis. Toegepast in een hal, doorlopend over de trap tot kantoor aan huis waarbij zowel vloerverwarming als meubels met zwenkwielen geen belemmering vormen.

Met zijn klasse 32 kan Imola Project ook projectmatig zijn charmes tonen. Een absolute eyecatcher van bungalow tot hotel-restaurant. Gewaagd in een showroom of galerie doordat Imola Project daar wellicht de aandacht van de bezoeker/het publiek naar zich toe zal trekken.

“Imola Project als modern maatwerk karpet – een overtuigend kunstwerk in huis!”
Zowel het stijlvolle uiterlijk als de eigenschappen maken dit sterke tapijt uitermate geschikt als vloerkleed. Extra Soft, comfortabel, geluiddempend en warmte isolerend. Imola Project is vol overtuiging een exclusief luxe toevoeging bij een harde vloer of vernieuwing van een ruimte.

Van een ‘extra large’ energiek karpet in een grote loft of hotellobby tot een betaalbaar en gemoedelijk rond vloerkleed in de kinderkamer.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven