Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

COREtec helpt lokale schoenenwinkel uit de nood

De ongeziene regenval afgelopen zomer, zorgde voor heel wat wateroverlast en schade in de kinderschoenenwinkel Étoile in Knokke. Een nieuwe vloer was dan ook broodnodig. Twee vakmannen legden een nieuwe vloer van COREtec® in slechts één dag.

De straten stonden blank die dag en ook de zaak van Anathé Huys moest eraan geloven. “De wolkbreuk was heel intens en vooral erg lokaal”, legt Anathé uit. “Het water kwam niet langs de voordeur binnen, maar langs het toilet dat zich achteraan in de winkel bevindt. Zo’n krachtige stroom aan vuil water hadden we nooit eerder gezien en dat maakte ons echt bang. De kelder stond meteen onder water, het resterende water stroomde de winkel binnen.”

In Étoile lag een vast tapijt dat veel water geabsorbeerd heeft, maar toch was er uiteraard heel wat schade. “In onze kelder stond 15 centimeter water. De onderste rekken van onze stock met onder andere de nieuwe collectie was dus volledig kapot. Bovendien lagen er op die rekken ook heel wat papieren zakken, drukwerk en etalagemateriaal.”

Kwalitatief, duurzaam en mooi
Onder het vast tapijt lag nog een oude tegelvloer die afbreuk deed aan de stijl van de winkel volgens Anathé. “Die vloer paste echt niet bij ons concept. Vandaar dat we een aantal jaren geleden dan ook voor een tapijt kozen. Onze nieuwe vloer moest passen bij ons concept én moest kwalitatief, duurzaam en mooi zijn. Aan die eigenschappen voldoet onze vloer van COREtec® helemaal!”

“We kozen voor de vloer ‘Regina’ uit de AuthenticsCollectie door de rme kleur. De vloer voelt heel natuurlijk aan en ziet er ook zo uit. Bovendien kan hij tegen een stootje, wat uiteraard heel handig is met alle buggy’s, steps en rolschaatsen die hier binnenkomen. En aan de zee heb je vanzelfsprekend ook nog eens te maken met het nodige zand. Gelukkig is de vloer heel eenvoudig te onderhouden. Eens goed dweilen kan nu met gemak, terwijl dat met ons tapijt uiteraard onmogelijk was”, besluit Anathé.

Meer informatie:
COREtec® Floors
www.coretecfloors.com 

Publicatiedatum: