Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Helemaal klaar voor verdere expansie van ons bedrijf"

Flamingo Parket verhuist naar nieuwe locatie

Flamingo Parket gaat verhuizen naar de Grote Bosweg 15 in Barneveld. "Een prachtige stap voor ons bedrijf waar we met onze hele team naar toe geleefd hebben en erg trots op zijn! Afscheid van ons huidige pand betekent, zeker voor veel collega’s die al tientallen jaren bij ons bedrijf betrokken zijn, ook een stukje emotie. Als schoolverlaters in dienst gekomen en nu als vijftigers nog steeds onderdeel van de Flamingo familie en dat altijd vanaf de Harselaarseweg, heeft een band met het gebouw gecreëerd. Achteruit kijken mag maar we kijken vooral naar de periode die voor ons ligt; een nieuwe locatie, helemaal klaar voor de toekomst en verdere expansie van ons bedrijf", meldt de directie van Flamingo Parket.

"Donderdag 28 april zal vanaf circa 15.00 uur onze IT infrastructuur afgekoppeld worden en verhuizen alle pc’s naar de nieuwe locatie. Wij verwachten hier ook nog de gehele vrijdag 29 april voor nodig te hebben.

Telefonisch blijven we bereikbaar maar op de nieuwe locatie zullen alle computers aangesloten moeten worden op het nieuwe netwerk en dit kost tijd. Vragen over voorraad, orderstatus etc. zullen daarom tijdelijk niet te beantwoorden zijn. Voor zover mogelijk verzoeken wij u deze vragen te verplaatsen naar dinsdag 3 mei. Zoals vaak met nieuwe systemen verwachten we enkele opstartproblemen; deze kunnen dan maandag 2 mei worden opgelost waarna we vanaf dinsdag 3 mei weer volledig in bedrijf zijn. Wij danken u voor uw begrip."

Meer informatie:
Flamingo Parket B.V.

Per 2 mei is het adres:
Grote Bosweg 15
3771 LJ Barneveld
www.flamingoparket.nl

Publicatiedatum: