Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maximale ruimte voor creativiteit en maatwerk

Falper presenteert de nieuwe catalogus afwerkingen en kleuren

Met de publicatie van twee nieuwe catalogi, de ene gewijd aan meubilair en de andere aan accessoires, breidt Falper - een leider in de sector van badinrichtingen - zijn gamma van beschikbare afwerkingen en kleuren aanzienlijk uit.

Om de grootst mogelijke vrijheid van maatwerk te bieden, heeft het merk besloten om de reeks beschikbare kleuren in de catalogus uit te breiden: van neutrale tinten tot meer opvallende tinten, de nieuwe afwerkingen inspireren de creativiteit.



In de geest van innovatie en duurzaamheid die altijd kenmerkend is geweest voor het bedrijf, omvat het nieuwe kleurenpalet nieuwe formuleringen afkomstig uit de automobielsector, verkregen via een proces dat voldoet aan de UNI-EN 14688:2018 normen voor thermische schok, krasbestendigheid en weerstand tegen chemische stoffen.

Onder de nieuwe toevoegingen voor 2022 zijn glazen bovenbladen verkrijgbaar in gesatineerde of gepolijste versies, met een reeks kleuropties, waardoor het scala aan variaties toeneemt: van lichte tinten zoals White en Gravel, tot donker Graphite en Exclusive Grey, tot fellere nuances zoals Jaipur Red en Curry Yellow.

Veel aandacht is ook besteed aan marmer, een materiaal dat een sterke impact heeft en zich leent voor statement badkamers die zich onderscheiden door elegante, minimalistische lijnen: Carrara, Saint Denis Green, Saint Laurent Grey en Calacatta Gold zijn slechts enkele van de nieuwe marmersoorten die nu in de catalogus zijn opgenomen.

Bovendien zijn alle producten uit de Falper-catalogus die van Cristalplant® Bio Active zijn gemaakt, verkrijgbaar in klassiek wit en in een nieuwe reeks verfijnde kleuren, zoals Cookie en Terracotta. 

Meer informatie:
Cora Manzi
CORA
Tel: +39 328 1731612
cora@cora-pr.com
cora-pr.com

Publicatiedatum: