Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Falmec Nederland geeft Hood Couture allure

Falmec kenmerkt zich door innovatie in technologie, modern design, uitstekende prestaties, kwalitatieve materialen, energie-efficiëntie en 100% Italiaans vakmanschap. Alle ingrediënten om Hood Couture naar een hoger niveau te tillen. Van plafondunits verwerkt in het plafond, vrij hangend of geplaatst aan de wand, tot volledig geïntegreerd in de kookplaat. De exclusieve modellen van Falmec blijven je zintuigen prikkelen.

Falmec Quantum Easy Recirculatie
In navolging van Falmec’s model Quantum, inductie kookplaat met afzuiging die geschikt is voor afvoer naar buiten, is het model Quantum Easy gelanceerd. In steeds meer situaties is er geen mogelijkheid om een luchtafvoer naar buiten te creëren. De naam Easy zegt het al, eenvoudige montage en makkelijk in gebruik. Standaard voorzien van een Koolstof-Zeoliet filter, dit recirculatiefilter neemt zowel stoom als geuren op. Het filter is direct onder de motor geplaatst en niet onder of achter de keukenplint, waardoor deze eenvoudig bereikbaar is.

Plug and play
De Quantum Easy past in een 60 cm diep werkblad, waardoor de volle kast en/of ladediepte kan worden benut. De inductiekookplaat is voorzien van een elektronisch openend kleppen systeem en de afzuiging schakelt automatisch mee met de gekozen kookstanden. Zowel de Quantum (afvoer naar buiten) en Quantum Easy (recirculatie) zijn uit voorraad leverbaar.

Recirculatie innovatie
Koolstof Zeoliet technologie filtert uitgaande lucht en elimineert niet alleen onaangename geuren, maar ook vocht uit kookdampen, door het gebruik van natuurlijke mineralen zoals actieve koolstof en zeoliet. Met een minimale levensduur van 3,5 jaar zorgt deze innovatieve recirculatie filter jarenlang voor zuivere lucht en veel kookplezier.

Meer informatie:
Falmec Nederland
info@falmec.nl
www.falmec.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven