Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

KFH Vastgoed koopt woonwinkel Eijerkamp

KFH Vastgoed heeft woonwinkel Eijerkamp, gelegen aan de Gerritsenweg 11 in Zutphen en goed voor een vloeroppervlakte van 32.941 m2, gekocht van AG Cairn Zutphen. 

Voor de Eijerkamp Retailgroep blijft de situatie onveranderd, het familiebedrijf gaat de komende jaren gewoon op vertrouwde voet door in Zutphen, laat een woordvoerster weten.

Reinier Wegman, Head of Sales bij Savills in Nederland, zegt: "Eijerkamp is een woonwinkel met een uitstekend serviceniveau en gelegen op een zeer strategische locatie in Zutphen. Het succes van deze locatie wordt mede bepaald door de vele populaire winkels en omliggende woningbouwontwikkelingen, hetgeen de markt niet ontgaan is."

Michiel Taheij, Partner bij McDevitt: "Deze transactie bewijst dat er een aanhoudende vraag is naar goed verhuurde meubelboulevards met een bewezen track record en met een sterke aantrekkingskracht op de consument."

Savills en McDevitt adviseerden, in collegiale samenwerking, verkoper AG Cairn Zutphen B.V. tijdens deze transactie. Koper KFH Vastgoed B.V. behartigde haar eigen belangen.

Bron: Savills


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven