Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Structuur op de muur met nieuwe behangcollectie van Graham & Brown

De nieuwe behangcollectie van Graham & Brown maakt een einde aan alle saaie muren. Deze drie dessins structuurbehang geven elke ruimte een luxe uitstraling. Elk behang heeft vier perfect bijpassende- en op elkaar afgestemde verfkleuren om kamers volledig aan te kunnen kleden.

Centra
Centra is een uniek geometrisch ontwerp met gebogen metalen lijnen op een uni achtergrond. Elegant en verfijnd, dit ontwerp is perfect voor elk modern huis. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Black, White en Taupe.

Florentia
Dit dessin heeft een overvloed aan sierlijke bloemen voor een subtiele maar indrukwekkende gloed. Met metallic details op prachtig vezelig papier is dit ontwerp perfect om een vleugje elegantie aan de muren toe te voegen. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Emerald, Grey en Gold.

Lancet
Geïnspireerd door de bogen en rondingen van de gotische architectuur, is Lancet geometrisch als geen ander. Dit elegante patroon op zacht vezelig papier met metallic details is perfect voor een verfijnde touch aan elke ruimte. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Black & Gold, Grey & Rose Gold en Green & Rose Gold.

Meer informatie:
Graham & Brown  
www.grahambrown.com 

Publicatiedatum: