Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
En klaar om te schitteren op Design District '22

Nieuwe Exsta stoel S079 is verfijnd tot in detail

Verfijnd tot in detail staat de nieuwe Exsta stoel S079 klaar om te schitteren op Design District `22 in Rotterdam.

“In het ontwerp zijn we op zoek gegaan naar pure eenvoud in heldere, uitnodigende hoofdvormen. Specifieke accenten geven de stoel een subtiele, maar herkenbare eigenzinnigheid. Het geeft een interessant ‘stoel-landschap’ in het interieur. Het frame is in balans: minimalistisch en ingetogen vs frivool en uitgesproken. Het resultaat is een ontwerp met uitgesproken rondingen die in vorm, intuïtief comfort, kracht én elegantie uitdragen.” Mooi en ook nog eens heel sterk, met dank aan ontwerpers Sven van Westreenen en Sikko Valk.

De S079 kan in talloze uitvoeringen geleverd worden: de rug en zitting in eiken, gestoffeerd of een combinatie van beiden, het frame kan uitgevoerd worden in elke RAL-kleur. Daarmee kun je eindeloos variëren en stoel personaliseren!

Exsta ontwerpt, ontwikkeld en produceert al meer dan 50 jaar meubilair in de eigen fabriek in Waalwijk. De gehele collectie is 100% made in NL dus! Met een eigen uitgebreide collectie mooi en sterk meubilair biedt Exsta een duurzaam en eigentijds interieur dat tegen een stootje kan. Kortom: mooi ontmoet sterk! Bekijk de mogelijkheden van de S079 én nog veel meer op de website.

Meer informatie:
Exsta
www.exsta.nl 

Publicatiedatum: