Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier tips voor een slim buitenleven

Het is officieel lente, dus tijd om de bloemetjes buiten te zetten en je tuin, terras of balkon aan te pakken om het écht gezellig te maken. Verlichting is hier uiteraard ook een belangrijk onderdeel van. “Hey Google! Zet de buitenlampen aan.” Zo makkelijk kan het zijn als je de Slimme Calex armaturen in je buitenleven installeert. Geen gedoe meer met losse schakelaars of slechte verbinding achter in je tuin. Buitenverlichting kan nu ook slim gemaakt worden met de Calex Smart Outdoor collectie. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Bluetooth Mesh Link
De slimme Outdoor items werken via het kleine Bluetooth Mesh Link hubje van nog geen 6 x 6 cm. De witte Link maakt het mogelijk om alle buitenlampen als groep of individueel te besturen in dezelfde app als al je andere Calex verlichting of accessoires. Plaats de link in het stopcontact het dichtstbij je tuin, terras of balkon. Ongeacht de grootte van de tuin of het aantal geplaatste items, deze producten zijn via de Link allemaal met elkaar verbonden en geven het beschikbare signaal aan elkaar door zonder verlies van bereik en kracht. Zónder de link is dit niet mogelijk.

Grondspots
Verlicht je tuinpad met de slimme Garden posts. Met deze spots kom je nooit meer thuis in een donkere voor/achtertuin. Deze posts kunnen direct aan de grond bevestigd worden. Dit artikel wordt geleverd met stevige grondprikker die je in het gras, grind of zand kan steken. Voor het uitlichten van je favoriete items in de tuin zijn de tuinspots enorm geschikt. Ook deze spot kan direct aan de grond bevestigd worden of in de grond gestoken worden.

Wandlampen
Klassiek, modern of strak. Calex heeft een passende wandlamp voor elke stijl gemaakt. Of er nu een voordeur, schutting, schuur of tuinhuis verlicht moet worden, deze items maken het mogelijk.

Safety
De security light in de tuin of aan het terras biedt veiligheid. De security light is in te stellen in verschillende witkleure. Zo kan er gewisseld worden tussen fel witlicht en warm sfeerlicht. De ingebouwde bewegingssensor zorgt dat het licht aangaat als er beweging gedetecteerd wordt en een pushmelding naar je telefoon/tablet stuurt.

Slim
De slimme items uit de outdoor collectie maken het mogelijk om de lampen met de zonsondergang en -opgang te laten meebewegen. Switch tussen (warm)wit licht en gekleurd licht. Persoonlijke voorkeuren kunnen ingesteld worden in de gratis Calex app. Deze lampen werken daarnaast eenvoudig via Amazon Alexa, Google Home en Apple ’s Siri.

Waterdicht
Uiteraard zijn alle slimme outdoor items waterdicht met een IP-waarde van 44. De slimme ledstrip is zelfs IP67. Dit maakt het voor iedereen mogelijk een slimme tuin/terras te malen voor zichzelf en te genieten van de gemakken die smart ontwikkelingen te bieden hebben.

Meer informatie:
Calex Holland
www.calex.eu

Publicatiedatum: