Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe behangcollectie Metropolitan Stories The Wall

Martin Delleman van A.S. Création BV: "Het is een ontdekkingsreis door zes metropolen"

Op de laatst gehouden ledendag van Concepts & Companies BV, dat de belangen van franchisenemers en leveranciers van de formules Voor Verf & Wonen en Colors@Home behartigt, toonde A.S. Création B.V. uit Sleeuwijk de nieuwe behangcollectie Metropolitan Stories The Wall.

"Met deze nieuwe Livingwalls-collectie beginnen we als A.S. Création aan een nieuwe ontdekkingsreis door zes metropolen. Waar ter wereld ook, de nieuwe expressieve types vertellen hun verhaal en willen naverteld worden. Het is zowel inspirerend als fascinerend", verwoordt directeur Martin Delleman.

Antonio van Toledo en directeur Martin Delleman van A.S. Création op de onlangs gehouden ledendag van Concepts & Companies.

De behangcollectie Metropolitan Stories The Wall zijn geselecteerde digitale printmotieven op groot formaat voor "adembenemende" wandproducties in de beste kwaliteit. Of het nu gaat om imposante natuurmotieven uit Kaapstad of artistieke kleurexplosies in Barcelona - de exclusieve motieven doen je verlangen naar je eigen nieuwe interieurwereld, meldt A.S. Création in een persbericht.



Volgens het bedrijf is de verwerking van het behang ook nog eens heel eenvoudig. "Eén motief op een rol kan gemakkelijk in stroken worden gesneden en kan dankzij de etikettering en nummering probleemloos worden gelijmd. De hoogwaardige vliesrug zorgt bovendien voor een veilige verwerking en garandeert de beste behangresultaten."

A.S. Création is in 1947 opgericht in Duitsland en is in de afgelopen 75 jaar uitgegroeid tot een belangrijke speler in de behangindustrie in Europa. Tegenwoordig levert A.S. Création aan klanten in meer dan 56 landen over de hele wereld. Jaarlijks worden meer dan 6000 verschillende soorten behang geproduceerd. De productie van dit behang vindt voor het grootste gedeelte nog steeds plaats in Duitsland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diepdruk, zeefdruk en digitale druk.

AS Creation vindt duurzaamheid belangrijk en houdt zich daarbij bezig met productieveiligheid en milieuvriendelijkheid. Het behang voldoet aan de EU-gedefinieerde criteria en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. Deze organisatie staat voor een milieuvriendelijk, sociaal en economisch verantwoord beheer van bossen. Verder gebruikt AS Creation bij haar productie alleen op water gebaseerde verven.

Het hele assortiment vind je hier.


De verwerking van het behang is heel eenvoudig, zo blijkt uit deze video.

Meer informatie:
A.S. Création (NL) B.V.
De Hoogjens 1C
4254 XV  SLEEUWIJK
Tel: 0183-504700
www.as-creation.nl