Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Bruynzeel plaatst meer dan 170 keukens

Woonforte heeft de eerste eengezinswoningen opgeleverd van het project Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. In totaal worden er 172 woningen deels gesloopt en opnieuw opgebouwd door TBI-onderneming ERA Contour, waarbij wij de huurwoningen voorzien van een Bruynzeel keuken.Nieuw jasje
De oude en gedateerde woningen in de wijk Rode Dorp maken plaats voor volledig vernieuwde eengezinswoningen. Vandaar dat er een plan is gemaakt om deze wijk volledig in een nieuw jasje te steken. De sloop- en nieuwbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door ERA Contour en zijn in oktober 2020 gestart, waarbij we nu de eerste resultaten kunnen zien. Het project zal in totaal 5 jaar duren, waarbij in drie fases nieuwbouw-eengezinswoningen worden opgeleverd. De huidige huurders van woningen met een vast huurcontract krijgen de kans om terug te keren naar hun ‘oude’ nieuwe woning of andere woning in de wijk. De eerste opgeleverde eengezinswoningen zijn al gereed en voorzien van een prachtige functionele Bruynzeel keuken.

Samen stellen
Zowel de huidige als de nieuwe huurders kregen de mogelijkheid om hun eigen keuken samen te stellen aan de hand van een huurderskeuzeformulier. Deze keuzeopties zijn samen met betrokkenen samengesteld om zo in iedere huurwoning een Bruynzeel keuken te plaatsen die voldoet aan de wensen en behoeften binnen het project, maar ook van de huurders zelf. De huurders konden naast de opstelling van de keuken ook zelf kiezen welke font-en plintkleur, grepen en werkblad de keuken van voorzien wordt. In totaal worden er 172 keukens geplaatst met voor iedere huurder een unieke en functionele keuken.

Meer informatie:
Bruynzeel Keukens
www.bruynzeelkeukens.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven