Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
30e aflevering van De Interieur Club podcast

Michiel Kroon van Vloerkledenwinkel luistert jubileumaflevering op

Vandaag, 15 april lanceert De Interieur Club alweer de 30ste aflevering van zijn interieurpodcast. De podcast heeft als doel de interieurprofessional te inspireren en te helpen bij het ondernemen in de interieurbranche. De Interieur Club Podcast is de best beluisterde Nederlandstalige podcast in de design categorie en word iedere aflevering gepresenteerd door interieurontwerper Mark Timo.


Michiel Kroon, eigenaar van de Vloerkledenwinkel.

In aflevering 30 zijn Michiel Kroon, eigenaar van de Vloerkledenwinkel, en interieurontwerper Elvire Rombouts te gast. Het onderwerp van deze aflevering is: Hoe pas je vloerkleden beter toe in je interieuropdrachten? Vloerkleden zijn helemaal hot. Je ziet ze in de gekste vormen en kleuren. We gaan in ons in deze podcast helemaal onderdompelen in de vloerkledenwereld. Elvire heeft voor de Vloerkledenwinkel een collectie ontworpen die dit jaar gelanceerd gaat worden.

Hoe is de Vloerkledenwinkel ontstaan? Wat zijn de trends in vloerkleden? En welke tips en trics geven Michiel en Elvire om een vloerkleed goed te passen in een ruimte? Je hoort het allemaal in deze podcast van De Interieur Club.

Interieurontwerper Mark Timo en interieurfotograaf Gertrude van den Brink zijn de hosts. De podcast is te luisteren op Spotify, Apple, Google Podcast en op de website van De Interieur Club.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: