Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ING'er Dirk Mulder in gesprek met Dille & Kamille over krapte op de arbeidsmarkt

"Ik ga in gesprek met Hans Geels, CEO van Dille & Kamille over de krapte op de arbeidsmarkt. Woon- en kookwinkel Dille & Kamille heeft inmiddels 39 winkels: 26 in Nederland en 12 in Belgiƫ. Recent heeft men een winkel geopend in het Duitse Keulen." Dat laat Dirk Mulder van ING weten.


Hans Geels, ceo van Dille & Kamille.

Het tekort aan personeel is een voelbaar probleem voor de hele Retail sector. In het voorjaar van 2021 zijn de eerste signalen over de nijpende situatie steeds duidelijker aan het licht gekomen. Vooral in het tweede kwartaal van 2021, direct na de heropening van de winkels, nam het aantal vacatures flink toe. Zo waren er aan het einde van het tweede kwartaal ruim 36.000 openstaande Retail vacatures. Dat is 52% meer dan in het eerste kwartaal van dat jaar. Volgens het UWV had ruim 15% van de Retailbedrijven aan het eind van de zomer 2021 te kampen met een personeelstekort.

Hans vertelt over de ervaringen van Dille & Kamille op de arbeidsmarkt en hoe zij daar als bedrijf op in spelen. Benieuwd?

Luister hier de podcast.

Bron: Dirk Mulder

Publicatiedatum: