Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Back2Nature: Haal de natuur in je interieur!

Yvonne van Raalte-Mars: “Materialen geven we op een respectvolle wijze een 2e leven als decoratie”

Mars & More, een living en lifestyle groothandel met het eigen label Back2Nature, haalt voor de consument de natuur in huis. Deze collectie ondersteunt de missie van Mars & More: Om de natuur weer terug te brengen in het dagelijks leven van de consument. De Back2Nature collectie onderscheidt zich voornamelijk doordat dieren centraal staan en gebruik wordt gemaakt van natuurlijk, eerlijke verkregen materialen.



Vachten & huiden
De natuur kan ons kalmeren en ontstressen en daarom vinden we het zo belangrijk om deze eigenschappen zoveel mogelijk in het interieur door te voeren. ‘’De artikelen uit de Back2Nature collectie zijn van A-kwaliteit en speciaal voor onze klanten geselecteerd’’, legt eigenaresse Yvonne van Raalte-Mars uit. ‘’De materialen die we gebruiken voor deze producten zijn restproducten, zoals de schapenvachten en koeienhuiden. Dit betekent dat wij deze materialen op respectvolle wijze een tweede leven geven als decoratie. Op deze manier gaat niets verloren van het dier en werken wij op een ethische manier samen met de natuur.

Natuurlijke materialen
Helemaal passend in de laatste woontrend om de natuur dichterbij huis te brengen, zijn plantaardige materialen zoals waterhyacint, bamboe jute en zeegras. Deze materialen zijn ontzettend duurzaam en dat maakt de woonaccessoires van Mars & More een ecologisch verantwoorde keuze. De bamboeplant is namelijk één van de snelst groeiende plantsoorten, wat het een onuitputtelijke grondstof maakt. En enkele jonge designers uit Thailand hebben ontdekt dat waterhyacint (een invasieve plantensoort waar een overschot van is) zich prima leent om manden en andere decoratie van te maken.

Daarnaast is Elmwood ook een uitstekende houtsoort voor een karaktervol interieur. Dit gerecyclede hout kenmerkt zich door het oude karakter, sommige exemplaren zijn namelijk wel 100 jaar oud. Met deze meubels uit de Back2Nature collectie haalt de consument sfeer en natuurlijke charme in huis.

Stylingtips
Dierenprints en natuurlijke materialen zijn niet meer weg te denken in de huidige interieur trends. Neem nu de nieuwste Back2Nature koeienhuid, een vintage vloerkleed in een beige kleur. Vroeger werd een huid gebruikt voor de warmte in een huis, tegenwoordig is het echt een eyecatcher in het interieur geworden. Een koeienhuid komt het beste tot zijn recht als het wordt geplaatst op een mooie contrasterende vloer. Binnen de collectie van Mars & More zijn er veel verschillende kleuren huiden, zodat het goed te matchen is bij elke interieurstijl.

Sfeervol
Kenmerkend voor deze dierlijke producten is de gezellige en warme gevoel die je ervan krijgt. Met de dierenvachten en huiden van Mars & More in combinatie met een warm haardvuur of onze mooie windlichten met kaarsen creëer je een gezellige sfeer.

Mars & More
Mars & More is een groothandel in unieke woonaccessoires en lifestyle producten. Om er zeker van te zijn dat we trendsettend zijn, vernieuwen we onze collectie voortdurend. Onze uitgebreide collectie is verkrijgbaar voor enkel retailers bij de Cash & Carry’s vestigingen. De artikelen zijn uit voorraad leverbaar en te bestellen via onze webshop www.marsmore.nl.

Meer informatie:
Mars & More
Voltastraat 30‑32
8013 PM Zwolle
Facebook | LinkedIn | Instagram 
www.marsmore.nl  
sales@marsmore.com 

Publicatiedatum: