Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Europa ontdekt bamboe; het wordt steeds populairder'

Bamboe werd duizenden jaren geleden al ontdekt als oersterk bouwmateriaal. Inmiddels wordt het duurzame bamboe wereldwijd voor meubels, kleding, voedsel en nog veel meer gebruikt. Bij Bamboo Import Europe, importeur en verkoper van bamboe, merken ze dat Europa bamboe aan het ontdekken is en dat het steeds populairder wordt. 



"De natuurlijke uitstraling van deze bijzondere grassoort is zeer geliefd. Maar ook weten we inmiddels hoe duurzaam bamboe is. Zo zet een hectare bamboe ongeveer 35% meer CO2 om in zuurstof dan een hectare regulier bos. De positieve impact op het klimaat, naast de enorme sterkte van het materiaal, is een belangrijke reden om te kiezen voor bamboe als alternatief voor hout en plastic", aldus Bamboo Import Europe. Het bedrijf maakt overstappen op bamboe makkelijk dankzij een ruim assortiment van meer dan 300 verschillende artikelen. Met maar liefst 30.000 m3 aan voorraad. Het assortiment is voor zowel binnen als buiten.



Meer informatie:
Bamboo Import Europe
www.bambooimport.com

Publicatiedatum: