Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Water van hoge kwaliteit door toevoeging van waardevolle mineralen'

hansgrohe lanceert innovatieve keukenkraan

hansgrohe lanceert een keukenkraan met filtersysteem: de Aqiturra M91 FilterSystem. Door middel van het innovatieve filtersysteem dat aan de kraan is gekoppeld is het mogelijk extra mineralen toe te voegen aan kraanwater. Water kan hiermee naar ieders individuele wens worden geoptimaliseerd. Met de MinTec mineralisatie- en filtertechnologie worden schadelijke stoffen uit het water gehaald en kunnen de mineralen magnesium, calcium, kalium en natrium worden toegevoegd.



Doordat kraanwater gefilterd en gemineraliseerd wordt, is het kopen van plastic flessen water overbodig. De Aqiturra M91 FilterSystem is in een variant met L-vormige en ronde uitloop verkrijgbaar en is beschikbaar in chroom, RVS en mat zwart. De keukenkraan is vanaf begin mei te bestellen.

Hydratie
Goede hydratatie is een van de belangrijkste voorwaarden voor een gezond lichaam. Drinkwater van kwaliteit hee­ft dan ook een positief effect op ons welzijn. De hansgrohe Aqiturra M91 FilterSystem maakt het mogelijk om mineralen als magnesium en calcium aan kraanwater toe te voegen. Met deze keukenkraan is gefilterd water altijd binnen handbereik, waardoor het kopen van water in plastic flessen overbodig wordt. Bovendien kan eenieder die bezig is met een gezonde levensstijl zelf bepalen welke mineralen hij of zij aan het drinkwater toevoegt.



Filters met waardevolle mineralen
Aan de keukenkraan Aqiturra M91 FilterSystem zijn verschillende filters toe te voegen: drie mineraliserende filters, een koolstoffilter en een ionenfilter met actief koolstofgehalte. Elk filter heeft zijn eigen werking op het lichaam.

Mineralisatiefilter 'Life': bevat een combinatie van magnesium, calcium en kalium om de mineraalbalans in het lichaam op peil te brengen, verwijdert verontreinigende stoffen en optimaliseert de smaak van het kraanwater.

  • Mineralisatiefilter 'Sport': bevat een combinatie van magnesium, kalium en natrium die bijdraagt aan het herstel van het lichaam tijdens en na sportactiviteiten. Verwijdert daarnaast verontreinigende stoffen en optimaliseert de smaak van het kraanwater.
  • Mineralisatiefilter 'Harmony': bevat een combinatie van magnesium en kalium om de mineraalbalans in het lichaam op peil te brengen. Verwijdert daarnaast verontreinigende stoffen en optimaliseert de smaak van het kraanwater. Wordt aanbevolen bij gebruik van waterontharders.
  • Koolstoffilter: verwijdert verontreinigende stoffen en optimaliseert de smaak van het kraanwater. Met name geschikt voor gebieden waarin kraanwater een chloorsmaak heeft.
  • Ionenfilter met actief koolstofgehalte: verwijdert verontreinigende stoffen uit het kraanwater en optimaliseert de smaak. Zeer geschikt om te gebruiken in gebieden met hard water.

Twee designvarianten
De Aqiturra M91 FilterSystem is verkrijgbaar in twee designvarianten: een model met een ronde en L-vormige uitloop. Voor beide varianten is er keuze uit chroom, RVS en mat zwart. Het ronde model heeft een praktische uittrekbare uitloop. Beide varianten hebben een aparte waterdoorvoer voor gefilterd en ongefilterd water, waartussen middels een druk op de knop kan worden gewisseld. De kraan wordt geleverd met filter, accessoires en ophangsysteem, waarmee het filter- en mineralisatiesysteem onder de gootsteen geïnstalleerd wordt. Het filter neemt weinig ruimte in en is eenvoudig te vervangen. Dit is, afhankelijk van het gebruik, een of twee keer per jaar nodig.

Meer informatie:
hansgrohe
www.hansgrohe.nl

Publicatiedatum: