Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op maandag 25 april in De Woonindustrie

MDXL Project & Interieur in teken van maatwerk voor architecten, inrichters en adviseurs

Over een kleine twee weken, op 25 april staat MDXL Project & Interieur in De Woonindustrie op de planning. In samenwerking met zo'n 200 Nederlandse en internationale interieurmerken worden de nieuwste ontwikkelingen en producten op gebied van interieur en ontwerp getoond.

Een breed aanbod op gebied van diverse disciplines is aanwezig, waaronder meubelen, verlichting, design, afbouw, vloerbedekking, (zorg-) bedden, domotica, office- en projectmeubilair.



"Ontmoet vakgenoten, fabrikanten, agenten en importeurs zoals  Interstar, Havee, Infiniti Design, Metaform, Conde House, Studio Bac, Cartel Living, Lucide, Bree's New World, Tarkett, Ztahl by Dijkos, Mobitec, Leoxx, Rockfon, Astrimex, Dockfour, PMP Furniture, Dôme Deco, EGLO Verlichting, ABB, Busch-Jaeger, Geberit, BKS Meubelen, Unlit en Passe Partout", laat De Woonindustrie in een persbericht weten.

Natascha Griffioen
"Op deze dag zijn er een aantal interessante sprekers, waaronder
Natascha Griffioen. Natascha is Managing Director bij de Projectgroep, een projectinrichter gespecialiseerd op het gebied van hospitality, recreatie en kantoren. Na diverse jaren operationeel als Hospitality Professional te hebben gewerkt, heeft zij haar ervaring vervolgens als project- & procurementmanager in kunnen zetten bij het development team van een mooie hotelketen. Vanuit die rol heeft zij meerdere hotels en resorts in binnen- en buitenland mede mogen ontwikkelen. Op 25 april a.s. vertelt zij meer over de Do’s & Dont’s en na afloop van de presentatie beantwoordt Natascha je vragen."



Arne Lubbers
"Tevens is Arne, oprichter en eigenaar van start-up Unlit, weten vast te leggen voor een presentatie over zijn product Unlit Studio: 3D visualisatie software, gebaseerd op gametechnologie, voor de interieur- en vastgoedbranche. Waar eerder het maken van een 3D tekening vele uren kostte kun je met Unlit Studio eenvoudig en supersnel, eventueel met een klant aan tafel, 3D tekeningen maken en aanpassen. Arne is gedurende de dag aanwezig om zijn product
in de praktijk te laten zien."

Meer informatie:
MDXL Project & Interieur
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
+31 303 03 27 00
info@dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl

Publicatiedatum: