Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Founder Marleen van den Bogaart van Wellmark:

''Wat begon in kamertje is uitgegroeid tot groothandel met verkooppunten in heel Europa''

Wellmark werd in 2017 opgericht door Marleen van den Bogaart. Ze wilde een nieuwe uitdaging waarbij ze een écht goed product op de markt kon zetten. Al snel vloeide hier Wellmark uit voort, een luxeproduct van hoge kwaliteit en goed voor mens en omgeving. Een bedrijf dat begon in een kamertje in Den Bosch dat nu is uitgegroeid tot een groothandel in duurzame woonaccessoires en verzorgingsproducten met verkooppunten door heel Europa.


Links Marleen van den Bogaart met collega Ellen Veeloo op de beurs in Parijs.

Het product
Het assortiment van Wellmark is divers. ''Zo hebben wij een mooi aanbod van handverzorgingsproducten zoals handzepen en handlotions tot aan de heerlijkste geurstokjes en geurkaarsen.''

Alle producten van Wellmark worden lokaal geproduceerd in sociale werkplaatsen, hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De herkenbare flessen van Wellmark zijn van glas, dit zorgt voor een luxe uitstraling. Maar ook handig, er is bewust gekozen voor glazen flessen, om het gebruik van plastic tegen te gaan. Daarnaast kunnen alle producten opnieuw gevuld worden met de navulverpakkingen, zodat er nog langer van het product genoten kan worden.

''Bij Wellmark streven we naar het beste, hierdoor blijven we aanpassingen doen. Alle producten zijn vegan, ze bevatten geen slechte stoffen zoals: palmoliën, SLES en parabenen. Ook wordt er niet getest op dieren, hiervoor zijn wij in het bezit van het PETA keurmerk.''

Wat Wellmark nog meer uniek maakt, zijn de leuke quotes op de flessen. Zo als: ‘May all your troubles be bubbles’ of ‘You’re the bubbles to my bath.’ Het vintage label zorgt voor een lach op jouw gezicht.

Meer informatie:
Wellmark
info@wellmark.nl 
www.wellmark.nl 

Publicatiedatum: