Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Lamp Sleeve ontwerpt gebreid jasje voor de 'naked lamp'

Wil je meer sfeer in huis creëren zonder een dure dimmer te installeren? Dan zou een Lamp Sleeves wel eens een oplossing kunnen bieden. Een Lamp Sleeve is een gebreid jasje voor de Naked Lamp. Doordat de cover mooi om de lamp heen valt, wordt het licht van het peertje sfeervol gedimd en ontstaat er een fijne ambiance.

Lamp Sleeve is het vindingrijke ontwerp van Laura Bharos. Het sfeervolle jasje voor de naked lamp is verkrijgbaar in zes kleuren en drie maten. Zo is er voor elk interieur een juiste match te vinden.

Accessoire voor de naked lamp
De Lamp Sleeve, ontstaan als slimme tegenhanger van een prijzige dimmer, wordt gemaakt van katoen en acrylic. Dit is de geschikte samenstelling voor kleurbehoud en heeft een natuurlijke uitstraling. Schuif de sleeve om het middelste gedeelte van het glas van de lamp om het licht sfeervol te dimmen. Dankzij het contrasterende elastische draad sluit het jasje zich mooi om de LED filament lamp.

Sociaal én duurzaam
De afgelopen jaren is duurzaamheid een belangrijke pijler geworden bij de designs van Laura Bharos. Zo wordt niet alleen op de ontwerptafel rekening gehouden met duurzame keuzes, de Lamp Sleeve wordt in een Nederlandse breifabriek geproduceerd en het merendeel van de bestellingen wordt verstuurd in gerecyclede dozen. Tijdens het productieproces komen de ‘lampenjasjes’ als een kralenketting aan één stuk uit de machine gerold. Deze worden vervolgens handmatig losgehaald, geknoopt en doorgestikt door de mensen van WeenerXL, een sociale werkplaats in ’s-Hertogenbosch. Zij geven de Lamp Sleeves alle aandacht die ze verdienen.Meer informatie:
Lamp Sleeve
www.lampsleeve.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven