Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Glans is luxe, mysterieus, ultra chique en uniek'

Pure & Original presenteert collectie die de wanden doet stralen

Pure & Original presenteert de Elements Collection. Sprankelende varianten van de huidige kleurencollectie die de wanden doen stralen. Glans is luxe, mysterieus, ultra chique en uniek! Deze verf geeft vanuit iedere hoek een andere beleving van dezelfde kleur. Zo geef je bijvoorbeeld wanden, plafonds, (keuken)kasten en deuren een
unieke uitstraling.

‘A touch of glamour from nature’
De Elements Collection vindt haar oorsprong in de natuurlijke elementen zilver en goud. Net als de andere verfsoorten van Pure & Original is ook deze collectie in nagenoeg alle kleuren leverbaar. De Elements Collection bestaat uit 2 verfsoorten met als basis Classico en Traditional Paint High-Gloss.

De Classico Elements Collection combineert de ultra matte uitstraling met een parelmoerachtige schittering. De Traditional Paint High-Gloss Elements Collection kenmerkt zich door haar hoge glans effect verrijkt met een volle schittering. Speciaal voor de Elements Collection zijn er 7 nieuwe kleuren ontwikkeld: Gold, Brass, Bronze, Rose, Gold, Copper, Silver en Gunmetal. Beleef de pure en rijke uitstraling van deze machtige elementen.

De bovengenoemde 7 nieuwe kleuren zijn alleen beschikbaar in Traditional Paint High-Gloss lakverf. Deze verfsoort onderscheidt zich van andere lakverven door haar extreem lage VOS gehalte en mag hierdoor ook op wanden en plafonds toegepast worden.

De toepassing van de Elements Collection is gelijk aan die van het gekozen type verf op de wijze van aanbrengen na, waar wij adviseren een kwast of spatel te gebruiken.

Kies je voor de Classico Elements Collection (ongeacht welke kleur), dan kan de verwerking van Classico krijtverf aangehouden worden. Hetzelfde geldt voor Traditional Paint High-Gloss. Meer informatie over verwerking, droogtijden, rendement, ondergrond, voorbereiding etc. vind je in de technische fiches op de website van Pure & Original.

Nieuw: Pure & Original Japanse Spatel
Speciaal voor de Elements Collection is de Pure & Original Japanse Spatel aan het nonpaint assortiment toegevoegd. De spatel met buigzaam kunststof blad is uitermate geschikt voor de eindafwerking van decoratieve verftechnieken om bijvoorbeeld het effect van beton stuc of metallic stuc te creëren. Naast de Elements Collection is de
Pure & Original Japanse Spatel ook zeer geschikt voor de verwerking van Fresco kalkverf.

Meer informatie:
Pure & Original
www.pure-original.nl 

Publicatiedatum: