Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw Japans designmerk te zien tijdens Milan Design Week

Koyori is een nieuw Japans designmerk dat wordt gelanceerd tijdens de Milan Design Week in juni 2022. Koyori, wat staat voor gedraaide papieren koorden, is het primaire materiaal van Mizuhiki, de duurzame en decoratieve papierkoorden die traditioneel in Japan worden gebruikt voor het inpakken van geschenken. Met name bij feestelijke en ceremoniƫle gelegenheden worden deze koorden gebruikt.



De huisstijl van Koyori werd geleid door Jasper Morrison, die optreedt als Brand Directing Advisor. De meubels worden geproduceerd met behulp van geavanceerde Japanse productietechnieken, met de inaugurele collecties ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec en GamFratesi.



"Hoewel de eenvoud en subtiele schoonheid van Japanse producten Japanse esthetiek uitstralen, zijn deze eigenlijk het resultaat van de toewijding, passie en toewijding van de ambachtslieden", zegt Executive Director, Koda bij Koyori. "Designliefhebbers zullen het perfectionisme, de toewijding en de bedachtzaamheid in het Koyori-assortiment waarderen, die elk product samen uniek maken."

Bron: Design Milk

Publicatiedatum: