Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marisca woont met zoontje in meubelshowroom

Een showroom is uiteraard dé plek om alle mooie producten van een bedrijf tentoon te stellen. Maar voor Marisca heeft de toonzaal nog een bijzonder doel: het dient als haar huis. Samen met haar zoontje woont ze in haar showroom. "Elke keer dat ik thuis kom denk ik wauw", vertelt ze in een interview met het Eindhovens Dagblad (ED).



Zo kunnen alle meubelen direct uit de showroom (en dus Marisca's huis) verkocht worden. Van eetkamertafel tot bed. "Het is volgens mij uniek in Nederland. Zo ver ik weet ben ik de eerste die dit concept heeft bedacht." Het idee komt niet geheel uit de lucht vallen. Voorheen had Marisca een eigen restaurant, waar ook het interieur te koop was.

Ook haar zoontje heeft een 'eigen' kamer, dat onderdeel is van de showroom. Hij vertelt dat hij het helemaal niet zo erg is, omdat hij het gewend is om mensen over de vloer te krijgen. Wel moet alles netjes blijven, maar daar zorgt zijn moeder wel voor...

Bron: ED

Publicatiedatum: