Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage lente-editie showUP

Deelnemers en bezoekers van showUP moesten iets langer wachten dan normaal gesproken. In eerste instantie stond de beurs in februari gepland, maar door de onzekerheid rondom de coronamaatregelingen werd er besloten het evenement te verplaatsten. Zo werd de lente-editie van showUP afgelopen zondag 3 en maandag 4 april gehouden.

In totaal waren er 335 stands opgetuigd, in alle vormen en maten. Deelnemers uit de segmenten home deco, gifts, kids, stationery en lifestyle-accessoires waren aanwezig en presenteerden vol enthousiasme hun producten. 


De redactie van Wonen360 was ook in Expo Haarlemmermeer, om een fotoreportage te maken van de interieurbedrijven en de allernieuwste trends te spotten. Bekijk hier de volledige fotoreportage.

DWI
Voor het eerst presenteerde een deel van de vaste standhouders uit De Woonindustrie (DWI) als collectief hun producten. Zo konden bezoekers een kijkje komen nemen bij Onshus, IB Laursen, New Routz, Sompex, Beachie, Home Junky en Nordal. Tegelijkertijd werden bezoekers uitgenodigd om langs te komen in Nieuwegein tijdens de MDXL Project & Interieur op maandag 25 april.

Felle kleuren
Voor de beurs gaf de organisatie aan dat het thema Colourful Cultures terug zou komen op de beurs. En daar is geen woord aan gelogen. Van creatieve weeftechnieken, kleurrijke beschilderingen tot vrolijke tegelpatronen, het was allemaal te bewonderen op de beursvloer. Felle en drukke kleuren stonden centraal binnen de frisse zomercollecties.



Listenup
Tevens was een
onderdeel van showUP terug van weggeweest. Bezoekers konden weer samenkomen in het listenUP-theater om te luisteren naar inspirerende presentaties van enthousiaste sprekers. In 45 minuten kregen mensen een boost met inspirende insights en verrasende visuals. Het theater was geheel gerenoveerd en bood plaats aan 250 mensen.

De volgende showUP editie staat al gepland. Deze zal op zondag 4 en maandag 5 september plaatsvinden. Bekijk hier de fotoreportage van de lente editie van showUP.

Meer informatie:
showUP
www.showup.nl