Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rituals introduceert nieuwe producten in The Ritual op Jing collectie

The Ritual of Jing van Rituals Cosmetics bestaat uit twee lijnen: Relax & Sleep. De collectie is speciaal ontwikkeld om op te nemen in je dagelijkse routines om te helpen ontspannen, je geest te kalmeren en de kwaliteit van je nachtrust te verbeteren. Rituals introduceert twee nieuwe producten binnen The Ritual of Jing: een Aroma Diffuser en een Foaming Shower Gel.

Het is cruciaal om dagelijks innerlijke rust te bereiken omdat je gemoedstoestand overdag, de kwaliteit van je nachtrust beïnvloedt. The Ritual of Jing is geïnspireerd op het eeuwenoude Chinese concept van Jing, dat staat voor kalmte, stilte en rust. Het helpt je een persoonlijk toevluchtsoord te creëren waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

Nieuw in de collectie
Een van de lanceringen in de collectie is een innovatieve Aroma Diffuser. Deze geeft een transparante geurwolk af en zorgt zo voor een ontspannen sfeer, wat je helpt beter te slapen. Gedurende 10 minuten is je slaapkamer gevuld met een lichte, geurige mix van krachtige bestanddelen die de geest helpen ontspannen en de zintuigen tot rust brengen. Daarnaast is er een schuimende douchegel toegevoegd aan de Sleep-lijn, ontwikkeld om je rust te bevorderen en je welzijn een boost te geven.

Val sneller in slaap en word frisser wakker
Sinds de lancering van The Ritual of Jing in 2020 heeft marktonderzoek in samenwerking met Kantar aangetoond dat de producten uit deze collectie volgens consumenten een positieve invloed hebben op de slaapkwaliteit. 82% van de respondenten gaf aan sneller in slaap te vallen na twee weken The Ritual of Jing-producten te gebruiken. De ontspannende geur van lavendel en de kalmerende geur van sandelhout zorgen voor een intense geurervaring, waardoor je sneller in slaap valt en frisser wakker wordt. 97% van de respondenten zou de producten uit The Ritual of Jing Bedtime Relaxation Routine aanbevelen bij vrienden en familie.

Twee innovatieve lijnen: Sleep en Relax
De Relax-lijn draagt bij aan complete ontspanning met een bloemige, warme geur op basis van essentiële oliën van lotus en jujube. De compositie van delicate en intense bloemen in combinatie met de zachtheid van hout- en muskusakkoorden zorgt voor een kalmerende, verzachtende ervaring. De Sleep-lijn heeft een rustgevende geur met essentiële oliën van lavendel en palo santo, die de kwaliteit van je nachtrust helpt te verbeteren. De geur opent met frisse citrusnoten en ontwikkelt zich tot een elegant hart met lavendel gevolgd door een evenwichtige basis met hout- en muskusnoten.

Meer informatie:
Rituals
www.rituals.com

Publicatiedatum: