Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw Nederlands merk wil beddenmarkt wakker schudden met bedconcept Bettress

"Tomorrow is yours met het nieuwe bedconcept Bettress. Het verfrissende beddenmerk draagt graag bij aan een positieve, goed uitgeruste en wakkere wereld. Vanuit die missie en met de vakkennis van beddenexperts is een geheel nieuw type bed ontwikkeld; geen bedledikant, geen boxspring, maar een Bettress", laat Bettress weten.

Bettress heeft onnodige bedonderdelen verbannen, waardoor het fraaie en robuuste bed een strak ontwerp heeft. Met behulp van een heldere instructievideo is het bed in enkele eenvoudige stappen, zonder gereedschap en in minder dan 30 minuten, te monteren. Uniek zijn de uitgesproken hoeskleuren van Bettress; van Chocolat en Turquoise tot Pink en Yellow. Bovendien is de hoes van het matras én de topper vervangbaar.

"Bettress is geen ‘gewoon’ nieuw bed. Het is een vernieuwend bedtype, dat door het unieke en slimme design krachtig is in zijn eenvoud en een modern alternatief is voor het bedledikant of de boxspring. Bettress is 100% Dutch Design, handgemaakt door Europese ambachtslieden, met meer dan 40 jaar ervaring en passie voor het vak, en gemaakt van de beste materialen. Bettress biedt topkwaliteit, comfort én smoelt lekker door het minimalistische karakter."

Bettress
Bettress lanceert drie modellen: The Original, The Element en The Lite. Alle modellen zijn verkrijgbaar in één- of tweepersoons-uitvoering met een gestandaardiseerde lengte van 2.10 meter. Het matras is opgebouwd uit verschillende lagen van duurzame kwaliteitsmaterialen, die zorgen voor een goed slaapcomfort. De omkeerbare topper is voorzien van een antibacteriële behandeling, heeft een dikte van 6 centimeter en is verkrijgbaar in één- en tweepersoonsformaat. De strakke, stalen bedpoten zijn mat gepoedercoat en zijn er in zes kleuren: zwart, wit, grijs, roségoud, goud en chroom.

Uitgesproken stofkleuren
"Bettress is allesbehalve een saai bed. Zo biedt de stoffencollectie keuze uit 22 kleuren, waaronder frisse, uitgesproken kleuren, zoals Pink, Yellow en Orange, alsook donkere tinten, zoals Chocolat, Blue en Forest. Bettress is daarmee dé eyecatcher van de slaapkamer. Doordat zowel de hoes van de topper als het matras gemakkelijk te vervangen is, kan de stijl van dit unieke bed in no-time worden aangepast en kan er zo een volledig nieuwe slaapkamersfeer worden gecreëerd."

De kracht van eenvoud
Dankzij het innovatieve alles-in-één bedconcept bevat Bettress geen onnodige onderdelen en dus geen gebakken lucht. Het bed is compact, solide en toch licht van gewicht. Dit is te merken tijdens het uitpakken, in elkaar zetten of wanneer er onder het bed moet worden schoongemaakt. De Bettress is in enkele eenvoudige stappen, zonder gereedschap, te monteren met behulp van een handige en heldere instructievideo. Uitpakken, bedpoten eronder schroeven, topper op het bed leggen en klaar.

Meer informatie:
Bettress
www.bettress.com 

Publicatiedatum: