Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Monks International en Pieters Textiel bundelen krachten

De Love Home Fabrics-groep zijn verheugd aan te kondigen dat Monks International en Pieters Textiel hun krachten bundelen en vanaf 4 april opereren onder de naam Global Textile Alliance Belgium nv. Als Europese tak van GTA wereldwijd, zullen we de wereldwijde positie van de Groep als belangrijke leverancier en productiepartner voor de beddengoedindustrie verder versterken.

Global Textile Alliance Belgium zal de kennis en sterke punten van beide bedrijven die al vele jaren in de sector actief zijn, versterken. "We blijven een toonaangevend assortiment geweven en gebreide matras- en bedstoffen aanbieden. Onze missie is om geweldige stoffen te creëren tegen een goede prijs met de beste service, en dit geproduceerd in België."

Naast de stoffen van GTA Belgium blijft Pieters, voorheen bekend als Pieters Textiel, als merk voortbestaan. Pieters vertegenwoordigt een assortiment hoogwaardige stoffen geproduceerd in België en met zeer zorgvuldig samengestelde ontwerpen en innovatieve verhalen. Pieters is tegenwoordig vooral bekend op de Europese markt, maar zal nu ook wereldwijd verkocht worden door alle leden van GTA. 

Meer informatie:
GTA Belgium
www.gtatextilesbelgium.com 

Publicatiedatum: